Bilgisayar Getorix marka direksiyon setini görmüyor

lanurloppp

Femtopat
Daha fazla  
Getorix pgs 96 model direksiyon setini PC görmüyor. İlk taktığımda çok kısa bir süreliğine xbox360 for windows (olması gereken) çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Hediye gelmişti. Maalesef iade edemem ancak bir çözümü vardır illaki.
İngilizce kaynaklar varsa oralardan çözüm bulmaya çalışın. Kronik bir ürün gibi duruyor.

Hediye gelmişti. Maalesef iade edemem ancak bir çözümü vardır illaki.
"kanka şimdi bu direksiyon çok iyi bir direksiyon seti insanlara bakma sen hiçbir şey bozuk falan değil gayet de çalışıyor kanka yapman gerekn şey ilk olarak tüm internet tarayıcılarını (Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Firefox vb.) Kapatmak hepsini kapattıysan şimdi arama çubuğuna "Görev Yöneticisi" yaz aşağılara in ve mirosoft Edge vs. tarayıcıların hepsinin görevini sonlandır. Hepsini kapattıysan Denetim Masası'na gel kankam ondan sonra aygıtları ve yazıcıları görüntüleye bas eğer en üstte Xbox 360 Controller yazıyorsa olmuştur direksiyon hazır demek, ama hala alt tarafta bilinmeyen yazıyorsa bir şeyleri yanlış yapmışsın demek, dediklerimi tekrar yapmalısın. Evet bunları yaparsan çalışır ama haberin olsun bir internet tarayıcısı açık olursa tekrar devre dışı kalır ve aynılarını yapmak zorunda kalırsın. İyi günler." şöyle bir yorum var bir de. Saçma geldi ama denemek isterseniz buyurun.

İngilizce kaynaklar varsa oralardan çözüm bulmaya çalışın. Kronik bir ürün gibi duruyor.

Denerim çok sağol.

"kanka şimdi bu direksiyon çok iyi bir direksiyon seti insanlara bakma sen hiçbir şey bozuk falan değil gayet de çalışıyor kanka yapman gerekn şey ilk olarak tüm internet tarayıcılarını (Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Firefox vb.) Kapatmak hepsini kapattıysan şimdi arama çubuğuna "Görev Yöneticisi" yaz aşağılara in ve mirosoft Edge vs. tarayıcıların hepsinin görevini sonlandır. Hepsini kapattıysan Denetim Masası'na gel kankam ondan sonra aygıtları ve yazıcıları görüntüleye bas eğer en üstte Xbox 360 Controller yazıyorsa olmuştur direksiyon hazır demek, ama hala alt tarafta bilinmeyen yazıyorsa bir şeyleri yanlış yapmışsın demek, yum var bir de. Saçma geldi ama denemek isterseniz buyurun.ec
1 2 kişiye daha denk geldim böyle yapmışlar ben de deneceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı