Kask Intercom bağlantısı nasıl yapılır?

JOHNEX

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kaska intercom döşemek istiyorum fakat bağlantı nasıl yapılır, nasıl kullanılır bilmiyorum. Hangi model iyi olur hiçbir fikrim yok. Mikrofonu var olayı ne bilmiyorum. Bilen yardımcı olursa iyi olur, açıkçası hiç bilmiyorum. Bazı modeller 2 kişi bağlanıyormuş, 2 telefon ile mi bağlanıyor? (bu arada en uygunu hangisiyse o olacak gibi.)

Arkadaşlar selam, kaska intercom döşemek istiyorum fakat bağlantı nasıl yapılır, nasıl kullanılır bilmiyorum. Hangi model iyi olur hiçbir fikrim yok. Mikrofonu var olayı ne bilmiyorum. Bilen yardımcı olursa iyi olur, açıkçası hiç bilmiyorum. Bazı modeller 2 kişi bağlanıyormuş, 2 telefon ile mi bağlanıyor? (bu arada en uygunu hangisiyse o olacak gibi.)
Bütçen ne kadar ilk olarak bu önemli. İnterkom bağlamak kolay bir şey ilk kaskında interkom yuvası var mı ona bak sağda ve solda hoparlörlerin geleceği boşluklar varsa yuva vardır çok daha rahat takarsın.

2 Kişi bağlanma olayı öyle değil. Normalde düşük bütçeli interkomlarda yanında başka bir arkadaşın var ise onla konuşmak için whatsappdan ararsın veya normalden ararsın öyle iletişim kurarsın. Dediğin bağlanma muhabbeti telsiz görevi görüyor interkomlar direk birbirine bağlanıyor başka hiç bir şeye ihtiyaç duymadan beraber iletişime geçebiliyorlar net ve kaliteli bir sesle. 2 kişilikleri var 4 kişilikleri var artıyor gidiyor. Düşük bütçeli interkomlarda olmaz o özellik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı