Virüs olabilir de, nasıl oldu bilmiyorum ama geçen "SystemOneDrive" isminde bir şey görev yöneticini açınca kendini durduruyor kapatınca işlemci %100'e vuruyordu. Bilgisayar sessiz çalıştığından ve performansıda neredeyse etkilenmediğnden fark etmem biraz sürdü. Bilgisayarımı tanımasam mümkün değil fark etmezdim.
MiTeC Homepage
www.mitec.cz
Şu program ile ne olduğunu öğrenebildim. Sistemi çevrimdışı olarak ESET ile tarattım ve virüsü sildim ama virüs Windows Update'i bozdu. Verileri koruyarak sistemi tekrar yükledim sonra da Windows.old'u tamamen sildim.
Görev Yöneticisi açılırken kaynak kullanılıyor, açıldıktan sonra normale dönüyor. Bir problem yok. Herhangi bir program açarken de aynısı olur zaten sadece görev yöneticisine özgü bir şey değil.
Eminseniz kafama takmayacağım.
Evet deneyebilirsin de istiyorsan. Görev Yöneticisi açıkken tarayıcı aç. İlk açılırken yüksek kaynak kullanacak sonra normale dönecek. Herkeste bu böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.