Bilgisayar görüntü vermiyor

Blizzard of Ozz

Kilopat
Bilgisayarı açmaya çalıştığımda fanlar dönüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bilgisayarı açtıktan sonra çıkan bip sesi gelmiyor siyah ekranda öylece kalıyor. Klavye ve mouse'un da ışıkları yanmıyor ne yapmam gerek? Bugün durduk yere böyle bir sorunla karşılaştım dün kullanabiliyordum.

BİOS pilini cıkartın. Cıkartıktan sonra ne kadar elektrik bağlantısı varsa kesin. 2+1 ve VGA veya HDMI kabloları icine dahil. Sonra 2-3 DK bekleyin. Pilsiz acmayı deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce cevap veren arkadaşların dediklerini uygula. Eğer olmazsa, anakartında problem var demektir ve komple değişmesi gerekebilir.

Bir arkadaşımda böyle bir sıkıntı çıkmıştı. Çareyi yeni bir anakart alarak çözdü. Ama kasayı açıp anakartın üstündeki BIOS pilini çıkartıp tekrar takarsan belki düzelebilir.

Ben BIOS güncellerken elektrik gitmişti :/ Benim bilgisayarım da görüntü vermiyordu. Sorunu anakart değiştirerek çözdüm.

Arkadaşlar noktalama işareti kullanamadığım için ceza aldım o yüzden konuya yanıt veremedim.
Sorunumu bios pilini çıkartıp, güç kaynağından anakarta giden tüm kabloları söktükten sonra bekleyip hepsini yerine takarak çözdüm. Bunları yaptıktan sonra normale döndü yardımcı olan herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı