Bilgisayar GTX 1060'ı kullanmıyor

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhaba. Bilgisayar GTX 1060 6 GB ekran kartını görüyor fakat DxDiag'dan baktığımda Intel HD Graphics 530 adlı ekran kartını kullanıyor. Sürücüleri az önce güncelledim, bilgisayarı yeniden başlattım hala aynı nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim.
Aygıt yöneticisinde ikisi de etkin acaba Intel HD olanı devre dışı mı bırakmam gerekiyor? Bilgisayar benim olmadığı için yapmaya korktum.

Dosya Ekleri

• 1234.PNG
    1234.PNG
    2,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısıasdas.PNG
    Ekran Alıntısıasdas.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinizi rahatsız ettiğim için çok özür dilerim. Daha önce masaüstü bilgisayar kullanmadığımdan HDMI girişini ekran kartı yerine başka bir girişe takmışım sorunu çözdüm.
Sorunu nasıl çözüldü olarak değiştireceğim?

Merhaba. Bilgisayar GTX 1060 6 GB ekran kartını görüyor fakat DxDiag'dan baktığımda Intel HD Graphics 530 adlı ekran kartını kullanıyor. Sürücüleri az önce güncelledim, bilgisayarı yeniden başlattım hala aynı nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim.
Aygıt yöneticisinde ikisi de etkin acaba Intel HD olanı devre dışı mı bırakmam gerekiyor? Bilgisayar benim olmadığı için yapmaya korktum.

Yazabilir sıkıntı yok herkesde öyle ya oyunda çalışır gennelikle (laptop) ya da BIOS'dan Intel HD kapatırsınız (masaüstü)
Hepinizi rahatsız ettiğim için çok özür dilerim. Daha önce masaüstü bilgisayar kullanmadığımdan HDMI girişini ekran kartı yerine başka bir girişe takmışım sorunu çözdüm.
Sorunu nasıl çözüldü olarak değiştireceğim?

İstediğiniz kişiyi en iyi cevap seçin ya da konu ayarlarından ayarlayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı