Elimde Asus Strix Gtx 1060 6 GB O6G modeli bir ekran kartı bulunuyor. 6 ay gibi bir süredir kullanıyorum çok şükür beni üzmedi. Ancak ben bu kartı elimden çıkartıp üzerine biraz para ekleyip yerine bir tane Gtx 1070 almak istiyorum. Sistemim buna el verir mi yoksa bu kartla devam mı etmeliyim aklıma takılan birkaç adet soru işareti olduğundan mütevellit konu açma ihtiyacında bulundum.
1-Elimdeki kart için en iyi fiyat nedir?(Piyasayı bilmiyorum + kartın 2 yıl daha garantisi bulunuyor daha bir yılı bitmedi.)
2-İşlemcim i5 6500 eğer olur da 1070'e geçersem darboğazlar olur mu?
3-En uygun 1070'i nereden bulurum?(Marka olarak Gigabyte, Msi, ASUS, Zotac ve EVGA dışında önerilerde bulunmazsanız çok sevinirim.)
4-Böyle bir işe girişmek mantıklı mı? Yoksa hiç kurcalamadan 1060 ile götürdüğü yere kadar devam mı etmeliyim?
Şimdilik sormak istediklerim bu kadar. Zaman ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim.
1-Elimdeki kart için en iyi fiyat nedir?(Piyasayı bilmiyorum + kartın 2 yıl daha garantisi bulunuyor daha bir yılı bitmedi.)
2-İşlemcim i5 6500 eğer olur da 1070'e geçersem darboğazlar olur mu?
3-En uygun 1070'i nereden bulurum?(Marka olarak Gigabyte, Msi, ASUS, Zotac ve EVGA dışında önerilerde bulunmazsanız çok sevinirim.)
4-Böyle bir işe girişmek mantıklı mı? Yoksa hiç kurcalamadan 1060 ile götürdüğü yere kadar devam mı etmeliyim?
Şimdilik sormak istediklerim bu kadar. Zaman ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: