Hemen kestirip atmayın.PSU'nuz yanmış olabilir markasını ve modelini söylermisiniz ?
Ben bir varsayım söyledim genelliklede PSU yanar zaten ayrıca kullandığın dile dikkat et.Hemen kestirip atmayın
Arkadaş haklı PSU yanmış olabilir. Bilgisiyar gücünü PSU'dan alıyor değilmi?Ben bir varsayım söyledim genelliklede PSU yanar zaten ayrıca kullandığın dile dikkat et.
Bence BIOS'luk bir durum yok açıkçası BIOS'la ilgili olsa bilgisayar açılır sonra geri kapanır diye biliyorum ama denemekte fayda var.Fişleri çıkarıp biraz bekleyin, BIOS pilini çıkarıp tekrar tak, aynı şekilde RAM'leri de çıkarıp tak. Yine güç almazsa, imkanınız varsa farklı bir PSU deneyin. Başıma gelmişti. PSU değiştirdim.
Hocam yine de denemek lazım. BIOS pili başıma çok dert açtı zamanındaBence BIOS'luk bir durum yok açıkçası BIOS'la ilgili olsa bilgisayar açılır sonra geri kapanır diye biliyorum ama denemekte fayda var.
Olabilir demiş zaten... Kaldı ki ilk şüpheli bence de PSU.Hemen kestirip atmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.