Bilgisayar güç kabloları nasıl montajlanır?

BestOfFadeleS

Picopat
Katılım
10 Ağustos 2023
Mesajlar
275
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PSU 650W olduğu için 4+4 mü 8+8 mi denir neyse ondan var. Hem işlemci hem de ekran kartı için işlemci yerine en uçtakini taktım. Ortada duran ve ondan da ek kablo çıkana değil de en uçtakine doğru yaptım, bir sorun olur mu?
 
Anakartın sağ üstünde kaç giriş bölümü varsa onu bul ekle. 4+2 olur normalde. 4+4 ise de ne bağlarsan bağla sorun olmaz.
 
Şöyle internetten aldım fotoğrafı çizilen yerleri ben çizmedim:

1711566846053.png


Bu fotoğrafta sol alttakini takarlar genelde sağdakide kötü olmasın diye bağlanır ben ise kötü ve kalabalık olmasın diye sağdakini taktım en uçtakini, işlemci güç yerine ve elimde ekran kartı yok ekran kartına da aynısını yapmayı düşünüyorum. Sorun olacak mıdır, işlemci gücü içinde uçtakini taktım. Demek istediğimi anladınız mı :)

Kısaca özet geçim 8+8 var 2 adet birisi 8 iken diğeri 4+4 en uçtaki o da, ve ben o kısmı taktım 8 liği takınca 4+4 kısmı dışarıda kalıyor ve çirkin gözüküyordu.

Herhangi bir sorun çıkar mı ne olur yardımcı olun :(

Fotograf atar mısın?

IMG_20240329_113547.jpg


Genelde üsttekini takarlar alttakini de üst taraftakine siyah bantla bağlarlar, anladığınızı düşünüyorum, ben ise alttakini hem işlemci hem de ekran kartı için taktım herhangi bir sorun olur mu?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı