Bilgisayar güç tuşuna basınca tepki vermiyor

Chifu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Her hafta sonu evime geliyorum ve bilgisayarı açıyorum.
Bu sefer güç tuşuna basınca hiç hareketlilik olmadı, kabloyu değiştirdim fark yok.
Bilgisayarda donanım değişikliği yok, sadece ara kabloyu annem dolaba kaldırdı (hiç dokunmadığını söyledi PC'ye).
Belki içinde biraz elektrik kalmıştır diye güç kablosunu çıkarıp çalıştırmayı denedim, aynı. RAM çıkarıp takmak da etkilemedi.

Her hafta sonu evime geliyorum ve bilgisayarı açıyorum.
Bu sefer güç tuşuna basınca hiç hareketlilik olmadı, kabloyu değiştirdim fark yok.
Bilgisayarda donanım değişikliği yok, sadece ara kabloyu annem dolaba kaldırdı (hiç dokunmadığını söyledi PC'ye).
Belki içinde biraz elektrik kalmıştır diye güç kablosunu çıkarıp çalıştırmayı denedim, aynı. RAM çıkarıp takmak da etkilemedi.

Güç kaynağı ile ilgili bir şey belirtmemişsin sorunun ondan kaynaklı olmadığına emin misin?

Güç kaynağı ile ilgili bir şey belirtmemişsin sorunun ondan kaynaklı olmadığına emin misin?
Sorunun kaynağı ne olabilir hiçbir fikrim yok, evde yedek kablo vardı onu da denedim ama fayda etmedi.

Antalya'da nem yüksektir hocam. PC'yi sıcak ortamda bekletin biraz. Elektronik devreler nemden olumsuz etkileniyorlar.
Açıkçası olabilir, zaten 4 gündür durmadan yağmur yağmış...

Sorunun kaynağı ne olabilir hiçbir fikrim yok, evde yedek kablo vardı onu da denedim ama fayda etmedi.

Açıkçası olabilir, zaten 4 gündür durmadan yağmur yağmış...
İsterseniz anakartın nemini saç kurutma makinesiyle alabilirsiniz. Çok fazla yaklaştırmadan. Ama bu saatte nasıl olur bilmiyorum :)

Evet nasıl hiç anlamadım ama sorun çözüldü, telefonumu şarja takayım o arada deneyeyim dedim ve açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı