SelfDefence Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Bilgisayarın güç bastıktan sonra belli bir süre bip sesi geliyor sonra bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Bu bip sesi ne olabilir?
Bilgisayarın güç bastıktan sonra belli bir süre bip sesi geliyor sonra bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Bu bip sesi ne olabilir?
omercantr1 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #2 Kaç kere ve uzun kısa şeklinde bip sesini belirtmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 RAM'leri kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS SelfDefence Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 Saint Lucia dedi: RAM'leri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Denedim hepsini tak çıkar yaptım ilk açılışta yapmadı ses sonra tekrardan yaptı. omercantr1 dedi: Kaç kere ve uzun kısa şeklinde bip sesini belirtmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... 4 kere bip yapıyor sonra açılıyor. omercantr1 dedi: Kaç kere ve uzun kısa şeklinde bip sesini belirtmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: RAM'leri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Denedim hepsini tak çıkar yaptım ilk açılışta yapmadı ses sonra tekrardan yaptı. omercantr1 dedi: Kaç kere ve uzun kısa şeklinde bip sesini belirtmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... 4 kere bip yapıyor sonra açılıyor. omercantr1 dedi: Kaç kere ve uzun kısa şeklinde bip sesini belirtmeniz gerek. Genişletmek için tıkla...
omercantr1 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #5 SelfDefence dedi: Denedim hepsini tak çıkar yaptım ilk açılışta yapmadı ses sonra tekrardan yaptı. 4 kere bip yapıyor sonra açılıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
SelfDefence dedi: Denedim hepsini tak çıkar yaptım ilk açılışta yapmadı ses sonra tekrardan yaptı. 4 kere bip yapıyor sonra açılıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #6 SelfDefence dedi: Denedim hepsini tak çıkar yaptım ilk açılışta yapmadı ses sonra tekrardan yaptı. 4 kere bip yapıyor sonra açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sesin birden fazla sebebi var. RAM değilse yüksek ihtimal BIOS pilidir. Artı 0 Eksi
SelfDefence dedi: Denedim hepsini tak çıkar yaptım ilk açılışta yapmadı ses sonra tekrardan yaptı. 4 kere bip yapıyor sonra açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sesin birden fazla sebebi var. RAM değilse yüksek ihtimal BIOS pilidir.
KS KS SelfDefence Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #7 omercantr1 dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... GA-MA785GM-US2h anakart Artı 0 Eksi
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.554 Makaleler 4 Çözümler 53 22 Nisan 2022 #8 4 Beep sesi genelde sistem zamanı hatasından kaynaklı oluyor. BIOS pilinizi değiştirin düzelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS SelfDefence Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #9 revivality dedi: 4 beep sesi genelde sistem zamanı hatasından kaynaklı oluyor. BIOS pilinizi değiştirin düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Peki ileride sorun yaratır mı? Artı 0 Eksi
revivality dedi: 4 beep sesi genelde sistem zamanı hatasından kaynaklı oluyor. BIOS pilinizi değiştirin düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Peki ileride sorun yaratır mı?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.554 Makaleler 4 Çözümler 53 22 Nisan 2022 #10 SelfDefence dedi: Peki ileride sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Pil ömrü tamamen bittiğinde BIOS ayarlarınız ve sistem saat/tarih ayarlarınız her PC'yi kapattığınızda sıfırlanır. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Artı 0 Eksi
SelfDefence dedi: Peki ileride sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Pil ömrü tamamen bittiğinde BIOS ayarlarınız ve sistem saat/tarih ayarlarınız her PC'yi kapattığınızda sıfırlanır. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.