Çözüldü Bilgisayar güç tuşuna uzun basınca açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beruxen

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarın güç tuşuna tek sefer bastığımda fanlar anlık dönüp duruyor ve bilgisayar çalışmıyor. Fakat güç tuşuna çok az daha basılı tutunca normal bire şekilde açılıyor. Anakarta takılı Power Switch kablolarını çıkarıp taktım ama hâla aynı. Aslında bana bir zararı yok ama daha sonra bilgisayara zarar verir mi onu bilmiyorum.
Anakart: ASUS ROG STRIX B550F.
Güç kaynağı: Corsair CV 650.
Kasa: Aerecool P7-C1

Telefondan açın o zaman wake on lan kullabilirsiniz.

Fiziksel olarak açma da herhangi bir zorluk yok. Sadece sebebini merak ediyorum. Çünkü bilgisayar açıkken uzun süre basmadan tek sefer basınca direk kapanıyor. Kasa biraz eskidi. Anakart ve PSU kaynaklı olmasın da çok önemli değil.

Fiziksel olarak açma da herhangi bir zorluk yok. Sadece sebebini merak ediyorum. Çünkü bilgisayar açıkken uzun süre basmadan tek sefer basınca direk kapanıyor. Kasa biraz eskidi. Anakart ve PSU kaynaklı olmasın da çok önemli değil.

Sebeni bende anlamadım ama ayarlardan öyle ayarlamış olabilirsin belki.

Hocam merhaba, aynı sorunu ben de aynı anakartla yaşıyorum, asus'a destek talebinde bulundum. Merak ettiğim şey ürününüzün garantisi devam ediyor muydu? Ürünün garantisi bitmiş olsa bile yardımcı oluyorlar mı? Bir de tahminen kaç iş günü sürdü bu tamir işi?

Hocam merhaba, aynı sorunu ben de aynı anakartla yaşıyorum, ASUS'a destek talebinde bulundum. Merak ettiğim şey ürününüzün garantisi devam ediyor muydu? Ürünün garantisi bitmiş olsa bile yardımcı oluyorlar mı? Bir de tahminen kaç iş günü sürdü bu tamir işi?

Garantisi devam ediyordu fakat ben anakartın USB 3.0 soketindeki plastiği kırıp, dişlerini de hafiften yamultmuştum. Belirttiğim sorunla beraber 1000TL ücret aldılar. Dekont gönderdikten sonra tamir edip kargoya verdiler. Yaklaşık kargoyla beraber 1 hafta sürdü diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı