Çözüldü Bilgisayar hacker tarafından ele geçirildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgrotto

Attopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce bilgisayarımda normal takılırken bir anda Windows command spam şeklinde izin istemeye başladı. Başta bir programı açık unuttuğum için olduğunu sanıp aldırış etmedim, istek devam edince kabul edeyim dedim. Trump'ın saçma sapan videoları video oynatıcısında oynamaya başladı. Kapatmaya çalışırken Mouse'umun kontrol edildiğini fark ettim. Hackleyen kişi arka planını saçma sapn bir resme çevirince de korkup bilgisayarı kapattım. Kapatmak hata mıydı? Bu durumu nasıl düzeltebilirim acil yardımcı olursanız çok sevinirim. Bilgisayarım Lenovo LOQ 15IRX9 model, geçen gün Windows 11'e geçtim. Sanat işleriyle ilgilendiğim için bazı programları crack indirmeye çalışırken. Birkaç virüs indirdiğimi fark etmiştim ama bu kadar büyük problem yaratacağını öngöremedim. Henüz yedeklemediğim çalışmalarım bulunuyor bilgisayarda, silinirse işlerim için problem yaratabilir. Nasıl bir tehdit altındayım? Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Merhabalar, interneti kapatıp dosyaları başka diske yedekledim, tabii şimdi o dosyaları silmeden onarma işleminden geçirmem de gerekecek. Format işleminden sonra tam anlayacağım ama en azından Trump videosu açılmıyor, şu anlık çözüldü diyebilirim. Teşekkürler, önerilerinizi de dikkate alacağım, çok haklısınız.
İnternet bağlantını kopart ve verilerini yedekle daha sonrasında format atabilirsin ya da bir virüs programına başvurabilirsin muhtemelen trojan yemişsin.

Kaspersky full tarama yap adam profesyonel ise internetsiz verileri yedekle format at gitsin onlarla mı uğraşacaksın ve maddi durumun yerindeyse orjinal almanı öneririm

Pcyi bu noktaya kadar getirecek ne yapmış olabilirsiniz aklım almıyor
Crack li dosyalarda rant yazılımı olabiliyor orjinal uygulamalara para vermemek için her şeyi yapabilecek olan arkadaşlar ise indiriyorlar sonucundada bu oluyor

Cevaplayanlara çok teşekkür ederim. Şu anlık bir halledeyim format atacağım zaten. Elim ayağım titredi, neyse ki kapandıktan sonra bir şey olmamış, sadece şimdi WmBEnum.sys gibi sürücülerin uyumsuzluğu yüzünden bellek bütünlüğü oluşturulamıyor hatası aldım. Hackleyen kişinin yaptığı bir şey mi anlayamadım. Format atmak dışında bir çözüm yolu var mıdır?

Bilgisayara erişebiliyor, kullanabiliyorsan Kaspersky, Malwarebytes, antispyware, Hitman Pro gibi uygulamalarla tarama yap. Yoksa format ve eger halledersen modemini kapat uzun süre sonra tekrar aç.

Wow sıkı adammış demek he İnterneti kesin işinizi görün veya yapabilevekseniz belki IP adres değişimi yardımcı olur formattan başka kapsamlı virüs taraması yapmanız lazım güçlü bir rant yazılımı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…