Dün akşam birisi kardeşimin Discord hesabını çaldı ve e postasını değiştirdi. Bize masaüstünün resmini attı, biz de hemen Ethernet kablosunu söktük bilgisayarı kapattık, şimdi ne yapmamız lazım? Format mı atalım? Arkadaşıma sordum o da çok bilmiyorum BIOS'a erişirse yeni anakart almalısın dedi.
Dün akşam birisi kardeşimin Discord hesabını çaldı ve e postasını değiştirdi. Bize masaüstünün resmini attı, biz de hemen Ethernet kablosunu söktük bilgisayarı kapattık, şimdi ne yapmamız lazım? Format mı atalım? Arkadaşıma sordum o da çok bilmiyorum BIOS'a erişirse yeni anakart almalısın dedi.
BIOS Söküp takın dip format atınız net kapattığınız için erişemez nasıl birisi bilmiyorum neler yapabilir ama dediğimi yapınız. Nasıl olduda başınıza geldi ne yaşadınız.
BIOS söküp takın dip format atınız net kapattığınız için erişemez nasıl birisi bilmiyorum neler yapabilir ama dediğimi yapınız. Nasıl olduda başınıza geldi ne yaşadınız.
Bilgisayarı açmasın kardeşiniz. Benimde başıma gelmişti maalesef adresimi tcmi ana baba adı herşeyi biliyorlar sizinkileri de biliyorlardır artık ama bir şey yapamazlar. Format atınca geçiyor ama çok prof hacker değil bunlar.