Cidden can sıkıcı bir sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayarı ilk kez açtığımda mouse ile hareket ettirmeyince vs. önce renkli bir ekran geliyor (sarı, yeşil) herhangi bir uyarı olmadan ve ardından reset atıyor. Bugün Windows düzgün yüklenmemiş görünüyor uyarısı aldım fakat bayağı bir süredir aynı SSD ile sorunsuz bir şekilde kullanıyordum (827 saat çalışma süresi). Kingston SSD Manager uygulamasına baktığımda tüm sağlık barları %100. format atayım diyorum fakat bu aralar internet gerçekten çok yavaş yeniden yükleme yapmayı cidden hiç istemiyorum. Başka bir çözüm yolu var mıdır? Şimdiden herkese teşekkürler.
Windows güç planlarından yüksek performans seçer misiniz? Sabit diski kapatmak için geçen süre 0 olsun. Ek olarak kullandığınız aksesuar var mı?
Windows güncellemelerini yapın.
Hocam yüksek performans ve sabit diski kapatma süresi 0 halihazırda açıkmış. Şimdi güncellemeleri kontrol ettim ve güncelleme var onları indirdikten sonra çözülürse buraya eklerim teşekkürler.
Hocam taramayı yaptım ve galiba birkaç hatalı dosya bulundu.
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
Repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
Hocam taramayı yaptım ve galiba birkaç hatalı dosya bulundu.
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
Repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Hocam şimdilik oldu gibi. Biraz daha bekleyip kesin sonuca varınca çözüm olarak işaretleyeceğim. Çok teşekkür ederim. İhtiyacı olan arkadaşların da işine yarar umarım.
Maalesef işe yaramadı. Yeni bir ekran kartı sürücüsü gelene kadar bekleyeceğim bakalım. Umarım sadece yazılımsal ufak bir problemdir.