Bilgisayar reset atıyor

Wrexyz

Hectopat
Evet maalesef gene konu açıyorum. Elektrik boşaltma, BIOS güncelleme, PC toz alma, Windows 10 güncelleme, sıcaklık testleri vs. hepsini yaptım. Bir türlü çözemedim bir format kaldı, tavsiyenize göre format da atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklınıza gelebilecek her sıcaklık testini yaptım. Kasayı açtım tek tek baktım sıcaklık sorunu yok.

Ekran kartı sürücülerini kontrol edin. Son sürümlerde sıkıntı olabiliyor. Ben de farklı bir sorunu eski driverlerden birini yükleyerek çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet maalesef gene konu açıyorum. Elektrik boşaltma, BIOS güncelleme, PC toz alma, Windows 10 güncelleme, sıcaklık testleri vs. hepsini yaptım. Bir türlü çözemedim bir format kaldı, tavsiyenize göre format da atabilirim.
Laptop ise batarya sıkıntılıdır bende de olmuştu batarya alana kadar şarjda kullanmalısın.

Yukarıda yazdığım gibi.

Durduk yere olduğunu düşünüyorum. 1 hafta önce yoktu.

O halde sıcaklık ve diğer testleri yaptıysanız format atmaktan başka seçenek yok gibi gözüküyor. Temiz format attıktan sonra yüksek ihtimalle sorun çözülür. Sürücü sorunu veya yanlış güncelleme sistem dosyaları sorunları gibi nedenler yüzünden restart atabiliyor.

Ekran kartı sürücülerini kontrol edin. Son sürümlerde sıkıntı olabiliyor. Ben de farklı bir sorunu eski driverlerden birini yükleyerek çözdüm.
Deneyeceğim.

Laptop ise batarya sıkıntılıdır bende de olmuştu batarya alana kadar şarjda kullanmalısın.
Yok kasa.

Eğer PSU RAM işlemci vb şeylerin tam yerleştirildiğinden emin iseniz USB ile temiz bir format atın (vaktiniz yoksa normal deneyin olmazsa USB ile yapın) ayrıca bir olay görüntüleyicisini kurcalayıp bu olayla alakalı olabilecek şeylerin detaylıca SS ini atar mısınız?
Bilgisayara geçince atacağım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı