Çözüldü Bilgisayar harici HDD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertcan.dmn81

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Samsung M3 Portable 500 GB
Dostlar harici hard diskimde dosyalarım var fakat bilgisayar görmüyor. Hard diskin ışığı yanıyor ve bu bölümde disk 2 olarak çıkıyor. İçindeki dosyalara nasıl erişebilirim?

1688824638311.png

Çözüm
Dostlar harici hard diskimde dosyalarım var fakat bilgisayar görmüyor. Hard diskin ışığı yanıyor ve bu bölümde disk 2 olarak çıkıyor. İçindeki dosyalara nasıl erişebilirim?

Eki Görüntüle 1853377

Hocam sağ tık yapıp biçimlendireceksiniz biçimlendirme işleminin ardından dosyalarınıza erişirsiniz diye düşünüyorum ama yine de daha bilgili biri cevap verse iyi olur.

Eki Görüntüle 1853377

Hocam sağ tık yapıp biçimlendireceksiniz biçimlendirme işleminin ardından dosyalarınıza erişirsiniz diye düşünüyorum ama yine de daha bilgili biri cevap verse iyi olur.

Çözüm
Aslında gitmemesi gerekiyor ama bicimlendirmekten başka seçeneğimiz yok onu bilgisayarda kullanmak icin eğer dosyalarınız önemliyse biraz bekleyin isterseniz bilen birisi illaki çıkar.

Aslında gitmemesi gerekiyor ama bicimlendirmekten başka seçeneğimiz yok onu bilgisayarda kullanmak icin eğer dosyalarınız önemliyse biraz bekleyin isterseniz bilen birisi illaki çıkar.
Tamamdır hocam teşekkür ettim, bekliyorum.

Hocam doğru. Dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü fakat ben içindeki dosyaları emanet bir bilgisayara aktardığımı unutmuşum. Çok teşekkür ederim. Yani içi başından beri boştu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı