Bilgisayar hasta eder mi?

Hayır tabiki de hiç bir yere gitmiyor. Saçmalamayın. Ne yapması gerektiğini yukarıda yazdım.
Ayrıca size hitaben yazmadım lütfen anlayış gösterin.
Benden sonra yazdıgınız için bildirim gelince bana yazdınız sandım. Fikirlerinize saygı duyuyorum.

Türkiye'de çoğu aile böyle. Ellerinin altında bulunan Allah'ın onlara emanet ettiği insanlara psikolojik baskı yapıyorlar. Çoğu cahil aile ise bunu islama bağlayıp, islamin kendilerine anne baba ruhsatı verdiğine ve dahası şiddet bile uygulayabileceklerine inanıyorlar.

Ailen ya trol ya da psikolojik sorunları var.

Soruna gelirsek doğru şekilde kullanılmazsa bilgisayar uzun vadede bilek ağrısı, kambur durma, sırt ağrısı, göz bozukluğu, geçici baş ağrısı vb. sorunlara yol açabilir. Senin başına gelenlerin bununla bir ilgisi yok. Sinüzitin varsa, yoğun olduğu zamanlarda ekran parlaklığını normalden biraz daha düşürerek kullanmanı öneririm.

Merhaba. Öncelikle bilgisayar'ı fazla oynamak, göz ve oturuş bozuklukları, dolayısıyla kamburluk, kan akışının yavaşlaması tarzı şeylere sebep olur. Ancak bunlar uzun vadede olan şeyler (kan akışı yavaşlaması hariç, o 3-4 saat hareketsiz oturunca olur.) Açıkçası Aileler birçok şeyi bilgisayara bağlamayı çok severler. Mesela ben birşeyi yanlış yaptığımda "BİLGİSAYAR SENİ SALAK YAPTI" falan diyorlar. halbuki hiçbir alakası yok. Bu Nedenle Pek Fazla Kafana takma. HE HE de geç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı