Bilgisayar HDD'yi algılamıyor - 0xc000000F

Momobami Kirari

Centipat
Çok eski bir Sistemimi yaklasık 1 saat önce Yeniden başlatmak istedim ve sistem açılırken a disk read error occured hatası aldım. Ardından SATA kablomu çıkarıp taktım ve aynı hata kodu tekrar gelmedi ancak mavi ekranda "Gerekli aygıt baglanamadı veya bu aygıta erişilemiyor." Hata kodu: 0xc000000F hatasını almaya başladım ardından forumlarda araştırdım birsürü şey denedim ve bu hatalar tekrarlamaya başladı HDD'min için işletim sistemim kurulu oldugu için bilgisyarım açılmıyor ve içindeki hesap bilgilerim vs. Kaldı.

Sistem özellikleri
4 GB DDR2
ASUS P5KPL-AM SE
İ2 2.43 GHz

(Hatırladıgım kadarıyla yazdım)

Bu arada BIOS'da SATA2 kısmında HDD mi baglı olarak görebiliyorum HDD çalışıyor ondamda eminin fakat sistem dosyalara erieşmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. USB'den boot edeceksiniz. Rufus ile yazdırabilirsiniz.
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.
Usb boot yaptım,ancak siyah ekran ve sol üsttede yanıp sönen beyaz bir alttan tire dışında hiçbir gelişme olmadı sanırsam hdd ömrünü yitirmiş
Bu arada sistem artık hatada vermiyor sadece siyah ekran ve yanıp sönen beyaz alttan tire umarım yardım edebilirsin @Tamer7
Siyah ekran sorununu halletim hatayı tekrardan alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı