Claw's Nova V1 vs Nexus X1

galaforce

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar F/P bir oyuncu mouse arıyorum. CS 2 Valorant gibi oyunlar oynayacagım Claw's Nova V1 ile Nexus X1 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar F/P bir oyuncu mouse arıyorum. CS 2 Valorant gibi oyunlar oynayacagım Claw's Nova V1 ile Nexus X1 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

O oyunlar için yeterli değil almanı önermiyorum sensörü 100 IPS 20G onun yerine TUF M3 gen 2 SteelSeries Prime falan var. Veya 1K üstüne kablosuz daha iyileri

E-sporcu olmanla alakalı bir şey değil bu. 100 IPS olduğu için ani hızlı dönüşlerde mouse takılacak. Sen bilirsin.

Hocam izlediğim test videolarında falan hızlı dönüşlerde falan öyle bir takılma falan bir sıkıntısı yoktu.

Farede kullanılan sensör'de giriş seviyesinin bir tık üstünde bu tür farelerde kullanımda takılma falan çıkarma ihtimali yok benim bildiğim kadar ilan.

Son düzenleme:

Pardon hocam nexus yazacaktım Nova yazmışım bana göre F/P olarak fiyatının üzerinde bir performansı var tek beğenmedim kısmı programında macro ayarlama yeri gelişi güzel yapılmış(atadığın macroda herhangi bir sıkıntı olmuyor) sadece tam kendine göre ayarlayamıyorsun. Malzeme kalitesi olarak beğendim ağırlık olarak hafif.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı