Bilgisayar HDD'yi okumuyor

Şuan da "list disk" de görünmesine rağmen bilgisayarım konumunda görünmüyor.
Screenshot_6.png

Hocam USB'nin gücü HDD'yi çalıştırmaya yetmiyor gibime geliyor.
Linkteki kablodan bulun bir tane ve iki USB'den besleyin ya da USB'nin birini bilgisayara birini de şarj cihazına takıp deneyin.

Kuzenimin bilgisayarında biçimlendirmeye çalışana kadar bir problem yoktu, USB ile rahat şekilde okuyordu bilgisayar HardDisk'i.
 
Dediğim gibi çalışan bilgisayara bir daha takın ya da TV vs varsa ona takın diğer cihazlarda çalışırsa sorun senin USB portunda ve yukarıda söylediğim olaydan olabilir.

Bilgisayarın markası neydi senin?
Bilgisayarımın markası Acer, daha önceden bir HardDisk'im daha böyle gitmişti, oda yaklaşık 500GB'lıkdı ve içerisinde çok önemli videolar fotoğraflar vardı ondada durduk yere Parametre hatası aldım, NTFS'den FAT32'ye geçmiş sanırım, düzeltmeyede çalışmadım açıkcası içindeki dosyaların gitmesinden korktum, onu TV'ye bağladığımızda bazı dosyaları gösteriyordu, yani TV Disk'i algılamıştı.
 
Bilgisayarımın markası Acer, daha önceden bir hard Disk'im daha böyle gitmişti, oda yaklaşık 500GB'lıkdı ve içerisinde çok önemli videolar fotoğraflar vardı onda da durduk yere parametre hatası aldım, NTFS'den FAT32'ye geçmiş sanırım, düzeltmeyede çalışmadım açıkçası içindeki dosyaların gitmesinden korktum, onu TV'ye bağladığımızda bazı dosyaları gösteriyordu, yani TV Disk'i algılamıştı.

Yukarıda verdiğim şekilde deneme yapmanızı öneriyorum.
Bir de USB portlarının içinde fala toz var mı kontrol edin ve kuru bir diş fırçası gibi bir fırça ile temizlemeyi deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı