Bilgisayar her açılışta "Scanning and repairing Drive C" uyarısını veriyor

Ve sorunun tek çözümü format değil. Her problemi format çözmez. Sistemi çok yeniden başlatıyorsanız olabiliyor. İşlem bitse bile sistemi hep açtığınızda diski kontrol etmek istiyor Windows.

Dediğiniz şey bana mantıklı geldi bu sorunu gördüğüm andan beri sistemi çokça yeniden başlatıp sorunun çözüleceğini düşünmüştüm yeniden başlatmamdan kaynaklı olabileceği hiç aklıma gelmedi bu gün bir süre daha bilgisayarı açık tutacağım yarın gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yaparım teşekkürler.
Ne yazık ki bu günde aynı uyarıyı aldım herhangi bir gelişme olmadı ne düzeldi ne de kötüye gitti.
@Assecreed

Son düzenleme:
Regedit işlemini yaptınız sanırım. Yapmadıysanız yapın. Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp Chkdsk yazın işlemi başlatın bundan sonra daha gelmemesi lazım.

HDD'de sorun yoksa kontrol ettiğin şekilde, bazen sistemsel sorun olduğunda bu sorun olabiliyor veya ani elektirik kesintisi şeklinde. Mümkünse temiz kurulum yapın ve en önemlisi bu ekran'da diskleri komple silip tek parça haline getirin. Sonrasında isterseniz bölümlendirebilirsiniz.

Taramayı yavaş şekilde yaptınız değil mi?

Konum açıkta kalmış sorun hakkında herhangi bir çözüme ulaşmamıştım son çare olarak bilgisayara format attım ve sorun çözüldü yardımları için herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…