Bilgisayar hiç açılmadan restart atıyor

arm1

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Bilgisayarım dün gece güncelleştir ve kapat dedim akabinde 1-2 saat sonra geldiğimde şu Boot etme şeklinde kalmıştı. (tire yanıp söner ya) bende ondan sonra restart attım n'olacak en fazla format atarım dedim ondan sonra bilgisayar hiç açılmadı 3-4 saniyede bir restart atıp duruyor.
Denediğim yöntemler; Ekran kartı çıkarıp denemek, RAM'lerin yerlerini değiştirip tek tek denemek, uzay montaj, PSU kısa devre yapıp sorun PSU'da mi diye kontrol etmek.
Sorun şu şekilde;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

1 sene önce aynısı bana oldu bilgisayarcı çökmüş dedi ve format attı düzeldi. Şey oluyor değil mi açılır gibi yapıp restart atıyor.

Hocam anakart arızası olabilir benim Gigabyte anakart vardı bütün parçaları degistirdim bir türlü açılmadı başka anakarta taktım malzemeleri çalıştı büyük ihtimalle anakart arızası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…