Bilgisayar hiçbir USB’yi görmüyor

CareaS

Kilopat
Katılım
1 Haziran 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi geceler. Gecenin bu saatinde konu açmamın sebebi USB 3.0 portlarimdan sadece biri çalışıyordu. Sanırım yazılımsal bir problem var ve ben bu tek çalışan portu devre dışı bıraktım. BIOS ekraninda USB ile alakalı hiçbir şey yok ve BIOS’ta çalışıyorlar. Windows açıldığında ne klavye ne mouse hiçbir sey kullanamiyorum. Bu yuzden aktif hale de getiremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Bu arada win7 kullanıyorum ve güvenli mod ve diger modlarda da çalışmıyor. Sadece BIOS’ta calisiyor ve onda da hicbir ayar yok.

@Recep Baltaş

@Ali Güngör
 
Çipset sürücülerini ve USB 3.0 sürücülerini üreticilerinin sitelerinden indirip tekrardan kurun. Sonucu paylaşınız.
 
Şöyle bi durum var hic bir şekilde bilgisayara mouse klavye erişimim yok ps/2 falanda yok laptop. Mousepad ve laptop klavyesini cikartmistim harici olarak kullaniyordum. Suan hic bir sey çalışmıyor deaktif ettigim icim
 
Kardeşim aynısı benimde başıma geldi. Gittim adamlar labovatuvar ortamında bakıp 1 hafta uğraştılar. Sorun anakartta ve anakartın tamiri yoktur. Tek çaren anakartını değiştirmek. %100 olacaktır çok eminim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı