Bilgisayar hoparlörü görmüyor

RonieeColmen

Zeptopat
Daha fazla  
Creative marka bir hoparlör kullanıyordum. Ekran kartımı değiştirdim ve hoparlörü geri bağladığımda çalışmamaya başladı Realtek driver indirip kurdum olmadı. Anakartın modeli üstünden ses sürücülerini indirdim yine olmadı. Aygıt yöneticisinde dahi görünmüyor hoparlörü çıkarıp telefona bağladığım zaman kusursuz çalışıyor fakat masaüstü bilgisayarımda çalışmıyor.

Creative marka bir hoparlör kullanıyordum. Ekran kartımı değiştirdim ve hoparlörü geri bağladığımda çalışmamaya başladı Realtek driver indirip kurdum olmadı. Anakartın modeli üstünden ses sürücülerini indirdim yine olmadı. Aygıt yöneticisinde dahi görünmüyor hoparlörü çıkarıp telefona bağladığım zaman kusursuz çalışıyor fakat masaüstü bilgisayarımda çalışmıyor.

Kasanın önünde ses paneli varsa orayada bir takıp dener misiniz?

Yani hem anakart üzerinden hem de kasa üzerinden denediniz doğru mu? Geçmişte böyle bir hata yaşamıştım önde çalışıyor anakarta takınca çalışmıyordu daha sonra Realtek arayüzünden arkayı seçince sorun düzeldi.

Evet hocam iki tarafta da çalışmıyor ve gözükmüyor devre dışı olarak da göremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı