Kış için en fazla 2 bin TL'ye parfüm önerisi

• Konuyu başlatan 1reNN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 135
En kalıcı ve kış için ideal olan nedir hocam sizce ve nereden alabilirim lattafa khamrah falan var da nereden alacağım neresi güvenilir bilmiyorum.
hocam onu ben de cozemedim genelde safipasa gibi yerler guvenilir duruyor ama neredeyse designer fiyatina satiyorlar tirci hasim varmis ona mesaj yazdim wpden o da cevap vermiyor bir de bence en kalici olmasindan ziyade senin ne begendigin onemli bir tane klon aldim 1 fis siktim 2 oda oteden kokuyu alabiliyordum 5 saat gecmesine ragmen ama koku cok hosuma gitmedi maalesef bence cok feminen velhasilkelam mutlak iyi diye bir sey yok simdi deneyerek almak adina merak ettigim kokulari 5ml seklinde bi insta sayfasindan siparis ettim orasi da guvenilir gibi duruyor ama simdilik yorum yapamicam daha elime gecmedi kargoya vermis ptesi gibi elime gecince yorum yapabilirim arap klonlari en mantiklisi deneyip almak gibi

Hocam onu ben de cozemedim genelde safipasa gibi yerler guvenilir duruyor ama neredeyse designer fiyatina satiyorlar tirci hasim varmis ona mesaj yazdim wpden o da cevap vermiyor bir de bence en kalici olmasindan ziyade senin ne begendigin onemli bir tane klon aldim 1 fis siktim 2 oda oteden kokuyu alabiliyordum 5 saat gecmesine ragmen ama koku cok hosuma gitmedi maalesef bence cok feminen velhasilkelam mutlak iyi diye bir şey yok simdi deneyerek almak adina merak ettigim kokulari 5ML seklinde bir Instagram sayfasindan sipariş ettim orasi da guvenilir gibi duruyor ama simdilik yorum yapamayacağım daha elime gecmedi kargoya vermis ptesi gibi elime gecince yorum yapabilirim Arap klonlari en mantiklisi deneyip almak gibi

Hocam lattafa asad parfümünü onu denemiştim pek hoşuma gitmedi daha çok tatlı kokular seviyorum iltifat alınabilecek maskülen kokular arıyorum

asad bourbon liquid brun onerebilirim ayrica bunlara gore daha pahali ama swy intensely var cidden ayarini cok iyi tutturmuslar indirimde vs gorursen direkt yapistir bence ne cok tatli ne de cok maskulen

Neyin muadili hocam bu.

Asad bourbon Liquid brun onerebilirim ayrica bunlara gore daha pahali ama swy intensely var cidden ayarini cok iyi tutturmuslar indirimde vs gorursen direkt yapistir bence ne cok tatli ne de cok maskulen.

Hocam kış parfümü olarak Zara'da vibrant leather explosion var onu çok beğeniyorum hoşuma gidiyor kullandım o tarz ne olabilir notaları benzer.

Neyin muadili hocam bu.

Hocam kış parfümü olarak Zara'da vibrant leather explosion var onu çok beğeniyorum hoşuma gidiyor kullandım o tarz ne olabilir notaları benzer.
fragranticada dediginiz parfum buna benzer demisler afnanin kaliciligi ve yayilimi genel olarak iyidir gene de almadan once denemekte fayda var

https://www.hepsiburada.com/afnan-supremacy-not-only-intense-extrait-de-parfum-100-ml-p-HBCV000036ST2Z?magaza=SELİKAKOZMETİK&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.30.8 selika bildigim kadariyla guvenilir

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...emacy-not-only-intense-150ml-1282091446/detay burasi da guvenilir denmis forumda ben de alisveris yaptim memnun kaldim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı