Bilgisayar hoparlörüne BY-M1 yaka mikrofonu bağlamak

Hoparlöre derken? Görsellere baktım ve sadece kulaklık çıkışı var o hoparlörde ve neden böyle bir şey yapmak istediğini anlamadım açıkçası. Bilgisayarında mikrofon girişi vardır diye düşünüyorum.

Hoparlöre derken? Görsellere baktım ve sadece kulaklık çıkışı var o hoparlörde ve neden böyle bir şey yapmak istediğini anlamadım açıkçası. Bilgisayarında mikrofon girişi vardır diye düşünüyorum.
Kuran okunacak

logitech is11 de çalışır mı?

Son düzenleme:
Bilgisayar kullanacak mısınız onu anlamadım? Logitech LS 11 modelinde dışarıdan ses kaynağı bağlama özelliği var AUX kablo ile, telefondan müzik çalmak gibi mesela ama oraya direk mikrofon bağlansa çalışır mı bilmem. Windows'ta bilgisayara mikrofon bağlı iken ses ayarlarından "bu aygıtı dinle" seçeneği sayesinde mikrofonla konuşurken aynı anda hoparlörden yayın yapılabilir bu da aklında olsun ama çok az bir gecikme olur konuşurken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı