Bilgisayar iade nasıl edilir?

WizardTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben Gençer Gaming'den sistem aldım 2 parça sorunlu çıktı SSD'yi değiştirceklerini söylediler ancak ekran kartını servise gönderdik diyerek yalan söylendi iyicene sinirlendim ben bu sistemi iade edebilir miyim? 14 gün içinde iade etmek istediğimi söyledim ancak sözleşmede iade olmayacağı yazıyor bunu onaylayarak aldınız dendi ancak şu an 2 parçam sorunlu iade hakkım doğar mı? Kanıtlamam lazım mı? Nasıl kanıtlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet edeceğinizi söyleyin belki uğraşmak istemezler. İadeyi hala kabul etmezlerse en doğal hakkınızı kullanarak tüketici hakem heyetine başvurun.

Tüketici mahkemesine gideceğini söyle gözlerini korkut.

İnan bana umurlarında bile olmuyor hangi firmayla sorun yaşasam THH gideceğim desem istediğiniz yere başvurabilirsiniz diyorlar sırıtıyorlar şahsen satıcı olup iade almasam adam THH şikayet edeceğim dese hiç takmam bir hakem heyeti ortalama 6 ay sürüyor adam sana enflasyon karşısında erimiş parayı iade edecek en son çare THH olmalı.

Merhaba arkadaşlar ben Gençer Gaming'den sistem aldım 2 parça sorunlu çıktı SSD'yi değiştirceklerini söylediler ancak ekran kartını servise gönderdik diyerek yalan söylendi iyicene sinirlendim ben bu sistemi iade edebilir miyim? 14 gün içinde iade etmek istediğimi söyledim ancak sözleşmede iade olmayacağı yazıyor bunu onaylayarak aldınız dendi ancak şu an 2 parçam sorunlu iade hakkım doğar mı? Kanıtlamam lazım mı? Nasıl kanıtlarım?

Sen sorunları söylemekle başta hata etmissin cayma hakkını direkt kullanacaktın şu anki duruma bakılırsa süreci beklemekten başka çaren yok THH dersen ortalık daha da kızışır.

İnan bana umurlarında bile olmuyor hangi firmayla sorun yaşasam THH gideceğim desem istediğiniz yere başvurabilirsiniz diyorlar sırıtıyorlar şahsen satıcı olup iade almasam adam THH şikayet edeceğim dese hiç takmam bir hakem heyeti ortalama 6 ay sürüyor adam sana enflasyon karşısında erimiş parayı iade edecek en son çare THH olmalı.

Ülkenizde bu tarz satıcılara karşı bir yaptırım olsaydı ve devletiniz sizi düşünseydi bunun konusunu bile açmazdınız.

Hakkınız var, aylar sonra gelen hak kimsenin işine yaramaz ve pişkin satıcılar bunun yüzsüzlüğü ile marka oluyor.

Sen sorunları söylemekle başta hata etmissin cayma hakkını direkt kullanacaktın şu anki duruma bakılırsa süreci beklemekten başka çaren yok THH dersen ortalık daha da kızışır.
peki hocam enflasyon farkını talep edemiyormuyum? en yüksek ticari faizden isteyebiliyoruz ama.

Peki hocam enflasyon farkını talep edemiyor muyum? En yüksek ticari faizden isteyebiliyoruz ama.

İki hakkınız var, arıza durumunda ürün servis süresini geçer ya da onarılamaz ise değişim ya da ücret iadesi. Değişim yapmak için ürün elinde yok ise misli ile değişim yapmak zorunda.

Peki hocam enflasyon farkını talep edemiyor muyum? En yüksek ticari faizden isteyebiliyoruz ama.

Parayı iade ettim deyip kapatıyorlar o kadar yüzsüz ülkemizin satıcıları ayrıca hepsi için ayrı ayrı dava açacaksın 1 yıl beklediğini düşün ben sinirden dükkanı basar katil olurdum o kadar beklemenin manası yok adamları ara deyip sert konuş diyeceğimde adamlar hatlara bile çıkmıyor duman aracılığı ile iletişime geçiliyor bunlarla herhalde mail atabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı