Bilgisayar için 500 TL'ye gamepad önerisi

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Ucuz, maksimum 500 küsur bandında PC de kullanabileceğim gamepad önerisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal bir Xbox 360 gamepad öneririm hocam. Eski olsa da bütün replika gamepadlerden daha iyi. Uzun süre sorunsuz kullanırsınız. Ayar yapmakla vs. şeylerle uğraşmazsınız. Bütün oyunlarda otomatik optimize olur.

Orijinal bir Xbox 360 gamepad öneririm hocam. Eski olsa da bütün replika gamepadlerden daha iyi. Uzun süre sorunsuz kullanırsınız. Ayar yapmakla vs. şeylerle uğraşmazsınız. Bütün oyunlarda otomatik optimize olur.
Xbox 360 kolu için pc'ye bluetooth gerekmiyor muydu? Ekstradan. Öyle hatırlıyorum.

Xbox 360 kolu için PC'ye Bluetooth gerekmiyor muydu? Ekstradan. Öyle hatırlıyorum.

USB oluyor herhalde.

Ben yıllardır PS tarzı kullanıyorum alışmak zr olur mu ayrıca Xbox One kolları nasıl sence bulamadım ama.

Sanırım kablosuz için gerekiyordu, emin olamadım.

Ha onu bilemem ama baktığım hepsinde USB kablso var ben şahsen çok rahatsız olmuyorum USB de.

Orijinal nereden bulabilirim?

Son düzenleme:
Ha onu bilemem ama baktığım hepsinde USB kablso var ben şahsen çok rahatsız olmuyorum USB de.

Orijinal nereden bulabilirim?

Çok ilginç. Hiçbir yerde orijinal bulamadım. Hepsiburada ve Trendyol gibi sitelerde satılanların hepsi replika. Amazon'da bile yok. Ben iki yıl önce Amazon'dan almıştım.

Replikalara güven olmaz hocam. Bütçeye 100-150 TL ekleyip sıfır Logitech F310 almanızı öneririm. En azından kafanız rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı