PC için 500 TL'ye gamepad önerisi

Bu konuyu keşke 5 ay önce falan açsaydınız. Aliexpress'te 500 liraya (vergi+kargo dahil) Gamesir nova lite gamepadler alınabiliyordu xbox kolunun alternatifi ve kaliteli.

F310'u ben de kullandım. Evet gerçekten kaliteli bir kol. Hassasiyeti muhteşem. Malzeme kalitesi de gayet iyi fakat ergonomi konusunda çok berbat bana göre. Bu bütçede alınır mı alınır ama bana sorarsanız replika dualshock almak da mantıklı. Kaliteli olanlarından tabi. F310'un hissiyatı bir süre sonra bayacak onun garantisini verebilirim. Kablolu olması da bir eksi. Ben F310'dan sonra ds4'e geçtim ve hiçbir sorunu yok. Drift yok, deadzone yok, hassasiyet ve şarj süresi de iyi.

Alacaksanız satıcının Elvita olmasına dikkat edin. Elvita mağazasının sattığı ürünler diğer mağazalara göre daha kaliteli.

Bu konuyu keşke 5 ay önce falan açsaydınız. AliExpress'te 500 liraya (vergi+kargo dahil) GameSir Nova Lite gamepadler alınabiliyordu Xbox kolunun alternatifi ve kaliteli.

Sağlık olsun, 5 ayı geç 1 günde bile zam oluyor ülkemizde maalesef. Logitech F310 aldım.

F310'u ben de kullandım. Evet gerçekten kaliteli bir kol. Hassasiyeti muhteşem. Malzeme kalitesi de gayet iyi fakat ergonomi konusunda çok berbat bana göre. Bu bütçede alınır mı? Alınır ama bana sorarsanız replika DualShock almak da mantıklı. Kaliteli olanlarından tabii. F310'un hissiyatı bir süre sonra bayacak onun garantisini verebilirim. Kablolu olması da bir eksi. Ben F310'dan sonra DS4'e geçtim ve hiçbir sorunu yok. Drift yok, deadzone yok, hassasiyet ve şarj süresi de iyi.

Alacaksanız satıcının elvita olmasına dikkat edin. Elvita mağazasının sattığı ürünler diğer mağazalara göre daha kaliteli.

Hocam DualShock almayı düşünmüyorum çünkü Type-C kullanmıyor, orijinal dualshocklarımın bile soketi kaç kere bozulmuştu. Ergonomi açısından çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası, çünkü oynadığım en fazla 3 saat falan tek oturuşta. Kaliteli hissettirsin en ufak bir şeyde bozulmasın benim için yeterli olur. Benim değil ama şu an evde 500 TL'lik DualShock var mesela, ama bunu almak yerine 200 daha koyup Logitech F310 almak çok daha mantıklı oldu bence. İndirimle 700'e aldım.

Sağlık olsun, 5 ayı geç 1 günde bile zam oluyor ülkemizde maalesef. Logitech F310 aldım.

Hocam DualShock almayı düşünmüyorum çünkü Type-C kullanmıyor, orijinal dualshocklarımın bile soketi kaç kere bozulmuştu. Ergonomi açısından çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası, çünkü oynadığım en fazla 3 saat falan tek oturuşta. Kaliteli hissettirsin en ufak bir şeyde bozulmasın benim için yeterli olur. Benim değil ama şu an evde 500 TL'lik DualShock var mesela, ama bunu almak yerine 200 daha koyup Logitech F310 almak çok daha mantıklı oldu bence. İndirimle 700'e aldım.

Elimde DualShock 3 de var, büyük ihtimalle ergonomisi ona benziyor. İyi mi değil, ama çok da takmam ben şahsen, fiyatına göre Xbox 9. nesil ergonomisi beklemiyorum ben sonuçta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı