Düz Vader 3 gereksiz mi olur? Eğer stand haricinde daha iyiyse Machenike'yi tercih edebilirim, vader 3 alma diyorsanız.Vader 3 pro stokta kalmamış. 8 bitdo olanı veya Machenike olanı alın bütçenize göre.
Düz Vader 3 gereksiz mi olur? Eğer stand haricinde daha iyiyse Machenike'yi tercih edebilirim, vader 3 alma diyorsanız.Vader 3 pro stokta kalmamış. 8 bitdo olanı veya Machenike olanı alın bütçenize göre.
Machenike Stand harici daha iyi. Vader 3 almaya gerek yok Pro'su alınmıyorsa.Düz Vader 3 gereksiz mi olur? Eğer stand haricinde daha iyiyse Machenike'yi tercih edebilirim, vader 3 alma diyorsanız.
Machenike Stand harici daha iyi. Vader 3 almaya gerek yok Pro'su alınmıyorsa.
Onlara ekstra vergi ekleniyor. Machenike 1700 - 8bitdo 2300 - Vader 3 pro ise 2900TL falan olur.Burada 2136 liraya denk gelen bir Vader 3 Pro var. Standlı 8 bit do 1600'e geliyor kargoyla. Machenike ise 1068 lira. Fiyatı ucuz olduğu için şüpheyle yaklaşıyorum ama siz al derseniz alırım. Hades gibi oyunlar veya genel hikayeli oyunlar oynayacağım sadece.![]()
in Stock Flydigi Vader 4 Pro Gaming Controller Wired Wireless BT Innovation Force-switchable Tirgger Support PC/NS/Mobile/TV - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Daha önce hiç alışveriş yapmadım aliexpressten. Vergi nasıl ödeniyor? Hoşgeldin indirimim olacakmış galiba ilk üyeliği açtığımda. Biraz bilgilendirebilir misiniz?Onlara ekstra vergi ekleniyor. Machenike 1700 - 8bitdo 2300 - Vader 3 pro ise 2900TL falan olur.
Vergi sipariş ödeme kısmında çıkıyor zaten çıkan meblayı ödeyince birdaha ücret ödemene gerek olmuyor.Daha önce hiç alışveriş yapmadım aliexpressten. Vergi nasıl ödeniyor? Hoşgeldin indirimim olacakmış galiba ilk üyeliği açtığımda. Biraz bilgilendirebilir misiniz?
Anladım teşekkürler. Machenike'yi alacağım sanırsam, diğer ikisi şuanlık bütçemi çok aşıyor.Vergi sipariş ödeme kısmında çıkıyor zaten çıkan meblayı ödeyince birdaha ücret ödemene gerek olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.