Bilgisayar için 8 BitDo Ultimate 2.g alınır mı?

Machenike Stand harici daha iyi. Vader 3 almaya gerek yok Pro'su alınmıyorsa.
Burada 2136 liraya denk gelen bir Vader 3 Pro var. Standlı 8 bit do 1600'e geliyor kargoyla. Machenike ise 1068 lira. Fiyatı ucuz olduğu için şüpheyle yaklaşıyorum ama siz al derseniz alırım. Hades gibi oyunlar veya genel hikayeli oyunlar oynayacağım sadece.

Onlara ekstra vergi ekleniyor. Machenike 1700 - 8bitdo 2300 - Vader 3 pro ise 2900TL falan olur.

Onlara ekstra vergi ekleniyor. Machenike 1700 - 8bitdo 2300 - Vader 3 pro ise 2900TL falan olur.
Daha önce hiç alışveriş yapmadım aliexpressten. Vergi nasıl ödeniyor? Hoşgeldin indirimim olacakmış galiba ilk üyeliği açtığımda. Biraz bilgilendirebilir misiniz?

Daha önce hiç alışveriş yapmadım aliexpressten. Vergi nasıl ödeniyor? Hoşgeldin indirimim olacakmış galiba ilk üyeliği açtığımda. Biraz bilgilendirebilir misiniz?
Vergi sipariş ödeme kısmında çıkıyor zaten çıkan meblayı ödeyince birdaha ücret ödemene gerek olmuyor.

Vergi sipariş ödeme kısmında çıkıyor zaten çıkan meblayı ödeyince birdaha ücret ödemene gerek olmuyor.
Anladım teşekkürler. Machenike'yi alacağım sanırsam, diğer ikisi şuanlık bütçemi çok aşıyor.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…