İstaTek Oyuncu Mouse Pad Dikişli 70x30 Kırmızı - Fiyatı, Yorumları bu nasıl sizce hocam? Bloody marka ama çakma olabilir.Çok küçük gibi, kalitesinden şüphe etmek lazım.
Kırmızı çok az var, sistemin siyah olduğu için siyah-beyaz alınabilir, ancak beyaz az olacak şekilde, onun için konu açsanız daha yararlı olacaktır.
Eğer bütçen yoksa acele etme, paranı biriktir.
Ya o saati farketmemişim ahaha. O akdar da baktım ama etrafa odaklanınca görememişimSoundbarın üstünde saat var zaten hocamAyrıca bilerek ledleri RGB döşedim, ama 1 günüm buna gitti çok zorladı. Sarı yerleri siyah yapmayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir kaplama var mı?
Hocam öyle bir şeyim var da üstündeki dikişleri sökük ve sürekli kirleniyor. Rahatsız oluyorum. Kırmızı - siyah karışımı bir mousepad önerebilecek var mı?
Haklısınız hocam. 300 tl bütçem var, sizin attığınızın kırmızısı var ise alırım tak diye.
İstaTek Oyuncu Mouse Pad Dikişli 70x30 Kırmızı - Fiyatı, Yorumları bu nasıl sizce hocam? Bloody marka ama çakma olabilir.
Çok güzelmiş hocam, bunun yurt dışından olmayanı bulursam alıcam.Ya o saati farketmemişim ahaha. O akdar da baktım ama etrafa odaklanınca görememişimBir tavsiyem de şu olur hocam,
Temu United Kingdom | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and start saving.share.temu.com
Bende normalde var ama bu fiyata nasıl bir ürün acaba diye m erak edip aldım, kendi kullandığımdan daha çok ısındım ürüne. Monitörün üstüne koyup gece odanın ışıkları kapalıyken kısık ayarda bunu açıyorsunuz ve hem gözünüz yorulmuyor, hem sadece mouse klavye kısmı yadınlanıyor (göz girmeyecek şekilde açıda bir ışığı var). Arkasında da RGB var 8 10 farklı modda çalıştırabileceğiniz. Ders mi çalışacaksınız mesela akşam. Bu şeyin ışığını fullüyorsunuz, harika bir çalışma ışığı oluyor.
Monitörü mousepadi soundbarı falan sağa mı kaydırayım hocam?Çakma, paranı biriktirip kaliteli bir şey alırsın, şu anlık sistemi sol tarafa taşıman yeterli olur bence.
Çünkü çok ortada duruyor, şahsen ben rahatsız oluyorum o tür sistemlere.
Hocam var ama size 1200 TL'nin üstüne gelir. Bu arada Temu'dan mesela sepeti doldurmak için yine bir çok dekorasyon ürünü alabilirsiniz. O kadar güzel seçenekler var ki. Temu'dan vergisiyle bile burada satılanların 4'te biri fiyatına geliyor. Mesela ekstra şerit led alabilirsiniz kontrolcüsüyle birlikte satılan. Onlar da buradakilerin 3'te 1'i fiyatına geliyor. HAatta adreslenebilir 5 metre led kontrolcüsü dahil 260+Vergi fiyatıyla geliyor. Burada neredeyse 1,5 metre fiyatına yani.Çok güzelmiş hocam, bunun yurt dışından olmayanı bulursam alıcam.
HOcam masanın ölçüsü kurtarıyorsa 90x40cm mousepad güzel olur masaya. Monitörün altını da kaplar. O zaman çok daha güzel duruyor görüntü olarak.RGB mouse pad pek güzel ve kullanışlı değil, yıkaması çok zor özellikle.
Eki Görüntüle 2455976
Siyah ile işaretlediğim yerlere çekip mouse Pad'i biraz daha büyütürseniz güzel olur, düz siyah yerine kırmızı ila karışık bir şey olabilir.
Mesela hocam ben sizin bu attığınızı alsam ne kadara gelir?Hocam var ama size 1200 TL'nin üstüne gelir. Bu arada Temu'dan mesela sepeti doldurmak için yine bir çok dekorasyon ürünü alabilirsiniz. O kadar güzel seçenekler var ki. Temu'dan vergisiyle bile burada satılanların 4'te biri fiyatına geliyor. Mesela ekstra şerit led alabilirsiniz kontrolcüsüyle birlikte satılan. Onlar da buradakilerin 3'te 1'i fiyatına geliyor. HAatta adreslenebilir 5 metre led kontrolcüsü dahil 260+Vergi fiyatıyla geliyor. Burada neredeyse 1,5 metre fiyatına yani.
HOcam masanın ölçüsü kurtarıyorsa 90x40cm mousepad güzel olur masaya. Monitörün altını da kaplar. O zaman çok daha güzel duruyor görüntü olarak.
416 TL'ye geliyor hocam %60 vergi ile ama minimum sepet tutarını da doldurmanız gerekiyor. O nedenle yanına birkaç şey daha ekleyin. Hatta ilk defa üye olup alışveriş yapacaksanız bazı ekstra ürün bazlı indirim de yapabiliyor Temu. Ben sepette tutuyorum alacağım ürünleri. Arada bir sepetten bir ürüne %50'ye yakın indirim yapabiliyor.Mesela hocam ben sizin bu attığınızı alsam ne kadara gelir?
416 TL'ye geliyor hocam %60 vergi ile ama minimum sepet tutarını da doldurmanız gerekiyor. O nedenle yanına birkaç şey daha ekleyin. Hatta ilk defa üye olup alışveriş yapacaksanız bazı ekstra ürün bazlı indirim de yapabiliyor Temu. Ben sepette tutuyorum alacağım ürünleri. Arada bir sepetten bir ürüne %50'ye yakın indirim yapabiliyor.
Böyle çok hoş hocam. Sadece bu renk ile bile gayet tatlı duruyor. Gözünüz çok rahatsız oluyorsa biraz daha kısabilirsiniz ışık şiddetini. Bir de 90x40 sade bir mousepad güzel duracaktır elbette. Setup makyajında en önemli şey görüş açısından tüm gereksiz şeyleri kaldırmak. Rafları daha anlamlı şeylerle doldurmak.Eki Görüntüle 2456251
Arka plana 3 5 yazıcıdan bir şeyler çıkarttım.
Atabilir misiniz hocam önerdiğiniz var ise?