Bilgisayar için aksesuar önerisi

Soundbarın üstünde saat var zaten hocam :D Ayrıca bilerek ledleri RGB döşedim, ama 1 günüm buna gitti çok zorladı. Sarı yerleri siyah yapmayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir kaplama var mı?

Hocam öyle bir şeyim var da üstündeki dikişleri sökük ve sürekli kirleniyor. Rahatsız oluyorum. Kırmızı - siyah karışımı bir mousepad önerebilecek var mı?

Haklısınız hocam. 300 tl bütçem var, sizin attığınızın kırmızısı var ise alırım tak diye.
Ya o saati farketmemişim ahaha. O akdar da baktım ama etrafa odaklanınca görememişim :D Bir tavsiyem de şu olur hocam,

Bende normalde var ama bu fiyata nasıl bir ürün acaba diye m erak edip aldım, kendi kullandığımdan daha çok ısındım ürüne. Monitörün üstüne koyup gece odanın ışıkları kapalıyken kısık ayarda bunu açıyorsunuz ve hem gözünüz yorulmuyor, hem sadece mouse klavye kısmı aydınlanıyor (göze girmeyecek şekilde açıda bir ışığı var). Arkasında da RGB var 8 10 farklı modda çalıştırabileceğiniz. Ders mi çalışacaksınız mesela akşam. Bu şeyin ışığını fullüyorsunuz, harika bir çalışma ışığı oluyor.

Ya o saati farketmemişim ahaha. O akdar da baktım ama etrafa odaklanınca görememişim :D Bir tavsiyem de şu olur hocam,

Bende normalde var ama bu fiyata nasıl bir ürün acaba diye m erak edip aldım, kendi kullandığımdan daha çok ısındım ürüne. Monitörün üstüne koyup gece odanın ışıkları kapalıyken kısık ayarda bunu açıyorsunuz ve hem gözünüz yorulmuyor, hem sadece mouse klavye kısmı yadınlanıyor (göz girmeyecek şekilde açıda bir ışığı var). Arkasında da RGB var 8 10 farklı modda çalıştırabileceğiniz. Ders mi çalışacaksınız mesela akşam. Bu şeyin ışığını fullüyorsunuz, harika bir çalışma ışığı oluyor.
Çok güzelmiş hocam, bunun yurt dışından olmayanı bulursam alıcam.

Çakma, paranı biriktirip kaliteli bir şey alırsın, şu anlık sistemi sol tarafa taşıman yeterli olur bence.
Çünkü çok ortada duruyor, şahsen ben rahatsız oluyorum o tür sistemlere.
Monitörü mousepadi soundbarı falan sağa mı kaydırayım hocam?

Çok güzelmiş hocam, bunun yurt dışından olmayanı bulursam alıcam.
Hocam var ama size 1200 TL'nin üstüne gelir. Bu arada Temu'dan mesela sepeti doldurmak için yine bir çok dekorasyon ürünü alabilirsiniz. O kadar güzel seçenekler var ki. Temu'dan vergisiyle bile burada satılanların 4'te biri fiyatına geliyor. Mesela ekstra şerit led alabilirsiniz kontrolcüsüyle birlikte satılan. Onlar da buradakilerin 3'te 1'i fiyatına geliyor. HAatta adreslenebilir 5 metre led kontrolcüsü dahil 260+Vergi fiyatıyla geliyor. Burada neredeyse 1,5 metre fiyatına yani.

RGB mouse pad pek güzel ve kullanışlı değil, yıkaması çok zor özellikle.

Eki Görüntüle 2455976

Siyah ile işaretlediğim yerlere çekip mouse Pad'i biraz daha büyütürseniz güzel olur, düz siyah yerine kırmızı ila karışık bir şey olabilir.
HOcam masanın ölçüsü kurtarıyorsa 90x40cm mousepad güzel olur masaya. Monitörün altını da kaplar. O zaman çok daha güzel duruyor görüntü olarak.

Hocam var ama size 1200 TL'nin üstüne gelir. Bu arada Temu'dan mesela sepeti doldurmak için yine bir çok dekorasyon ürünü alabilirsiniz. O kadar güzel seçenekler var ki. Temu'dan vergisiyle bile burada satılanların 4'te biri fiyatına geliyor. Mesela ekstra şerit led alabilirsiniz kontrolcüsüyle birlikte satılan. Onlar da buradakilerin 3'te 1'i fiyatına geliyor. HAatta adreslenebilir 5 metre led kontrolcüsü dahil 260+Vergi fiyatıyla geliyor. Burada neredeyse 1,5 metre fiyatına yani.

HOcam masanın ölçüsü kurtarıyorsa 90x40cm mousepad güzel olur masaya. Monitörün altını da kaplar. O zaman çok daha güzel duruyor görüntü olarak.
Mesela hocam ben sizin bu attığınızı alsam ne kadara gelir?

Mesela hocam ben sizin bu attığınızı alsam ne kadara gelir?
416 TL'ye geliyor hocam %60 vergi ile ama minimum sepet tutarını da doldurmanız gerekiyor. O nedenle yanına birkaç şey daha ekleyin. Hatta ilk defa üye olup alışveriş yapacaksanız bazı ekstra ürün bazlı indirim de yapabiliyor Temu. Ben sepette tutuyorum alacağım ürünleri. Arada bir sepetten bir ürüne %50'ye yakın indirim yapabiliyor.

416 TL'ye geliyor hocam %60 vergi ile ama minimum sepet tutarını da doldurmanız gerekiyor. O nedenle yanına birkaç şey daha ekleyin. Hatta ilk defa üye olup alışveriş yapacaksanız bazı ekstra ürün bazlı indirim de yapabiliyor Temu. Ben sepette tutuyorum alacağım ürünleri. Arada bir sepetten bir ürüne %50'ye yakın indirim yapabiliyor.
WhatsApp Görsel 2025-03-28 saat 23.00.26_ea69f5f5.jpg

Arka plana 3 5 yazıcıdan bir şeyler çıkarttım.

Eki Görüntüle 2456251
Arka plana 3 5 yazıcıdan bir şeyler çıkarttım.
Böyle çok hoş hocam. Sadece bu renk ile bile gayet tatlı duruyor. Gözünüz çok rahatsız oluyorsa biraz daha kısabilirsiniz ışık şiddetini. Bir de 90x40 sade bir mousepad güzel duracaktır elbette. Setup makyajında en önemli şey görüş açısından tüm gereksiz şeyleri kaldırmak. Rafları daha anlamlı şeylerle doldurmak.

57.jpg

Zamanında 80 TL'ye aldığım astronot.

41.jpg

90 TL'ye aldığım 3D print Luffy.

42.jpg

Yine olabildiğince kampanya indirimlerde denk geldiğim veya çok önceden hatırası olan obje ve tablolar. Hediye gelen ve kendim aldığım Luffy kıyafetleri.

45.jpg

Klavyelerin standını legolardan kendim yaptım.

49.jpg

Bu sarmaşıklar yapraklar falan hep birmilyoncudan veya internetten çok ucuza bulduklarım. Hatta çim zemin bile aşırı uyguna gelmişti.

40.jpg

Hele şu duvardaki lazer kesim ahşap şeyler Amazon'da 130 TL idi.

48.jpg

Şu Luffy güneş tanrısı nakış işleme arması 40 TL idi bit pazarında. Arkasına dik tutacak plastik bir malzeme koydum sadece.

Yani demek istediğim ön emli olan bir kerede olması değil ama kafada hep hazır olan bir plan için fırsat yakaladığın her an bir şeyler alıp o plana en yakınını yapmak. Benim 4 senemi aldı.

Evolution-Stage-10-FINAL.jpg

İlham olması için de bir çok hevesli arkadaşla da paylaşıyorum, zaman ayırabildikçe alışverişleri bile birlikte yapmaya çalışıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı