Bilgisayar için gamepad önerileri

admrc61

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
213
Makaleler
3
Selam arkadaşlar,
Geçen indirimlerden God of War satın aldım. Klavye ile güzel oynanıyor ama sanırım gamepad ile daha çok keyfini süreceğim gibi geliyor. Masaüstü bilgisayar kullanmaktayım. İdeal F/P olacak gamepad önerilerinizi rica ederim.
 
Öncelikle tuşlar hafif-orta sertlikte. Benim için basma hissiyatı güzel. Tuş basımlarında mouse click tarzında bir ses çıkıyor. Uzun kullanımda el yormuyor ve bilek ağrısı yapmıyor. Kullanılan malzeme plastik ve elleri sürekli terleyen biri olarak ellerimi terletmediğini söyleyebilirim. Titreşim özelliği yok. Bu özellik bir üst model olan F710 modelinde mevcut ve aralarında 100-200 TL fiyat farkı var. Fakat F710 modeli kablosuz bir model ve kesinti yaşayan çok fazla kullanıcı gördüğüm F310 tercih ettim.

Forza Horizon 5, FIFA 22, AC Oyunları, Spider-Man gibi oyunları saatlerce rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Ayrıca piyasadaki diğer kollar gibi yok şunu yükle tuşları tanımla yok taktım çalışmıyor gibi bir sorunla karşılaşmıyorsun. USB Portuna taktığın gibi kullanıma hazır.​
 

Geri
Yukarı