Bilgisayar için gamepad önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Arkadaşlar merhaba Hepsiburada'da 250TL üstüne 50 TL indirim kuponum varmış ve bugün sona eriyor. Bende gamepad almaya karar verdim uzun süredir almayı düşünüyordum zaten.

2 gamepad arasında kaldım;

1-) https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-bluetooth-gamepad-p-HBV0000199FVT
Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad son Firmware güncellemesi ile Bluetooth sorunları ortadan kalkmış zaten Bluetooth ile pek bir işim yok şu anlık masaüstü kullanıyorum ve bunu ara kablo ile bağlayabilir miyim bir sorun olur mu? İkinci olarak bu kolun malzeme kalitesi performansı falan nasıl? Kol biraz küçük diye duydum ama benim ellerim fazla büyük değil zaten. Kısacası bu kolu kullananlar varsa önerirler mi ve kablolu ile bağlayabilir miyim?

2-) https://www.hepsiburada.com/logitech-940-000138-f310-usb-kablolu-gamepad-p-HBV000013175B
Logitech F310 her ne kadar F710 olmasa da bu gamaped için internette hep kaliteli ürün algısı var fakat kablolu ve tasarımı benim pek hoşuma gitmiyor alsam sanki rahat edemem gibime geliyor artı olarak Hepsiburada'da sadece 1 satıcı var satıcı puanı 9.6 ama bir sorun yaşarsam iade falan falan o konuda biraz tırsıyorum açıkçası(pandemi de yaşanan birkaç şeyden dolayı normalde e-ticaret kullanıyorum zaten.) Bu gamepad hakkında kullananlar öneriler mi?

Son olarak hangisini önerirsiniz? Benim gönlüm Monster'dan yana ama tecrübe edenlerin görüşünü merak ediyorum ona göre alacağım. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın Monster almayın. Kronik sorunlu bir model. Analoglar birbirine çok yakın, rahat kullanamazsınız. Yazılımsal ve bluetooth sorunları var. F310 alın. Başka sitelerde daha uyguna vardır.
Son firmware güncellemesi ile o yazılımsal sorunlar halledildi diye biliyorum ama analoglar gerçekten sorun teşkil ediyor mu gamepad küçükmüş herkes eleştiriyordu ikilemde kaldım o yüzden.

Son firmware güncellemesi ile o yazılımsal sorunlar halledildi diye biliyorum ama analoglar gerçekten sorun teşkil ediyor mu gamepad küçükmüş herkes eleştiriyordu ikilemde kaldım o yüzden.
Sorunsuz bir model karşınızdayken riske değmez. Çokça ölü noktası da mevcutmuş. Sizi ne kadar rahatsız eder bilmiyorum ama herkesin tek söylediği çok yakın olduğu. Bence sorun teşkil eder. Özellikle FPS oyunlarında.

F310 alın, bütçe yükseltirseniz de F710 alın en iyisi onlar bu bütçede. Xinput destekleri de var. Monster almayın.

Sorunsuz bir model karşınızdayken riske değmez. Çokça ölü noktası da mevcutmuş. Sizi ne kadar rahatsız eder bilmiyorum ama herkesin tek söylediği çok yakın olduğu. Bence sorun teşkil eder. Özellikle FPS oyunlarında.

Anladım çok teşekkürler F310 al diyorsunuz o zaman. Bu ölü nokta dediğiniz tam olarak ne oluyor acaba bir sadece yarış ve FIFA için alacağım FPS oynamayacağım.
F310 alın, bütçe yükseltirseniz de F710 alın en iyisi onlar bu bütçede. Xinput destekleri de var. Monster almayın.

Teşekkürler maalesef bütçe artıramıyorum F310 alıyorum o zaman.

Anladım çok teşekkürler F310 al diyorsunuz o zaman. Bu ölü nokta dediğiniz tam olarak ne oluyor acaba bir sadece yarış ve FIFA için alacağım FPS oynamayacağım.
Analog için çok önemli bir terimdir. Siz ne kadar hareket ettirirseniz o kadar gitmelidir. Ölü noktalar ise analog tarafından algılanamayan yerlerdir. Yani siz yarış oyununda aracınızı hafifçe sola çevirmek istersiniz ama bir anda sola kırarsınız.
Bu videoyu (Monster Gamepad ama sizin paylaştığınız değil) ölü noktayı daha iyi anlayabilmeniz için yolluyorum. Kişi hafifçe kaydırıyor, reaksiyon hemen algılanamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Analog için çok önemli bir terimdir. Siz ne kadar hareket ettirirseniz o kadar gitmelidir. Ölü noktalar ise analog tarafından algılanamayan yerlerdir. Yani siz yarış oyununda aracınızı hafifçe sola çevirmek istersiniz ama bir anda sola kırarsınız.
Bu videoyu (Monster Gamepad ama sizin paylaştığınız değil) ölü noktayı daha iyi anlayabilmeniz için yolluyorum. Kişi hafifçe kaydırıyor, reaksiyon hemen algılanamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kötüymüş şahsen vazgeçtim almaktan o kadar para vereceğim bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı