Bilgisayar için gamepad önerisi

Bütçe
2000

Vavuenx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyun konsolum yok, sadece bilgisayarda kullanmak için gamepad önerisine ihtiyacım var. Hayatımda hiç oyun konsolu ile oyun oynamadım piyasasını, hangisi neyle uyumludur bilmem. Futbol oyunlarını oynamayacağım ama önce konsola sonra bilgisayara çıkan bazı oyunları klavye mouse ile oynamak cidden işkence oluyor, NieR'ya da Sekiro gibi. Bu tarz oyunlar için oyun kolu alacağım yardımcı olan herkese teşekkür. Piyasasını bilmiyorum ama 3-5 oyun için kullanacağım gamepade 2000 üstü vermek istemem.

Merhaba. Oyun konsolum yok, sadece bilgisayarda kullanmak için gamepad önerisine ihtiyacım var. Hayatımda hiç oyun konsolu ile oyun oynamadım piyasasını, hangisi neyle uyumludur bilmem. Futbol oyunlarını oynamayacağım ama önce konsola sonra bilgisayara çıkan bazı oyunları klavye mouse ile oynamak cidden işkence oluyor, NieR'ya da Sekiro gibi. Bu tarz oyunlar için oyun kolu alacağım yardımcı olan herkese teşekkür. Piyasasını bilmiyorum ama 3-5 oyun için kullanacağım gamepade 2000 üstü vermek istemem.

Xbox kolu alın, eğer tercihiniz ise layout olarak ps4/5 kolu + DS4 yazılımı/ (adını hatırlamadığım PS5 kolu için olan yazılım)

Daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, Logitech F310 veya Redragon GS550 gibi gamepad'ler gayet iyi bir seçenek olabilir.

Kablosuz bir model istiyorsanız, SteelSeries Stratus XL veya Xbox One Controller rahatça tercih edilebilir.

Bunlar 2000-3000 arası ya maşallahı varmış bu oyun kolu piyasasının. Daha önce bir oyun kolu almıştım ama bu çift hareketli çubuklar ile sol üstteki ok tuşları aynı işlemi görüyordu ikisine farklı farklı işlev atanmıyordu. Ucuz olduğu için aynı komutla çalışıyorlar denmişti. Bu sıkıntıyı yaşatmayacak düşük bütçede herhangi bir oyun kolu yok mu? Yani tuşlar görevini yapsın ama titreşim olmasın ne bileyim ışık fırlamasın dediğim gibi çok konsol oyunu oynayan biri değilim kenara 2500 - 3000 koymak gerekmesi şaşırttı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı