Bilgisayar için gamepad önerisi

Yani duruma göre değişiyor eğer ki sadece Steam üzerinden oyun oynayacaksanız fazladan uygulama yüklemeye gerek yok ama arayüz olarak DualSense tuşlarını görmeniz pek mümkün olmayacaktır. Bu bahsettiğiniz uygulamalardan birisi DualSenseX, bedavaya indirebilirsiniz ve uygulaması oldukça basittir.

9.nesil kötü bir gamepad değil iyi bir ürün kendimde kullanıyorum, fakat özelliklerine göre geri kaldı günümüzde , halleffect veya drift olmayan yeni teknoloji ürünler mevcut onlara yönelin . 8bitdo gamesir easysmx fantech bu ürünlere bakın.

Son düzenleme:
Çoğu insan 9. Nesili öneriyor yakın zamanda yeni bir gamepad çıkarırlarmı yoksa bunu alsam beni 2 3 yıl idare eder mi fikirleriniz nedir neden herkes bunu öneriyor çok bilgim yokta

Almadan önce ben de çok araştırmıştım. 2.5 sene oldu Xbox Series X kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

Bunlar da güzel de hızlı bozuluyor ben easy smx 15 aldım. Geldiğinde macro tuşları falan bozuk geldi onları devre dışı bıraktım. Ergonomik olarak Xbox daha iyi. Ama teknolojik bakımından sizin dediğiniz.
9.nesil kötü bir gamepad değil iyi bir ürün kendimde kullanıyorum, fakat özelliklerine göre geri kaldı günümüzde , halleffect veya drift olmayan yeni teknoloji ürünler mevcut onlara yönelin . 8bitdo gamesir easysmx fantech bu ürünlere bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı