Arkadaşlar merhaba, bilgisayar için gamepad arıyorum. Hikaye tabanlı oyunlar, futbol oyunları ve Diablo 4 oynuyorum. Bütçe sıkıntım yok. Çok fazla anlamadığım için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Bunu öneririm Dualsense en iyisidir ancak hiçbir oyunu desteklemiyor. Xbox kontrolcüleride gereksiz pahalı ve özellik sunmuyor (titreşim, haptic feedback vs.) Aynı zamanda pilli olduğu için ilkel bi teknoloji
Bunu öneririm Dualsense en iyisidir ancak hiçbir oyunu desteklemiyor. Xbox kontrolcüleride gereksiz pahalı ve özellik sunmuyor (titreşim, haptic feedback vs.) Aynı zamanda pilli olduğu için ilkel bi teknoloji
Evet aynı zamanda kursan bile Xbox tuşlarını gösteriyor ekranda referans olarak ve kafa karıştırıyor örneğin R2 L2 tuşları Xbox'ta RT LT falan olduğu için sıkıntı oluyor ayrıca tam performans yararlanamıyorsunuz
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar için gamepad arıyorum. Hikaye tabanlı oyunlar, futbol oyunları ve Diablo 4 oynuyorum. Bütçe sıkıntım yok. Çok fazla anlamadığım için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Gamesir cyclone 2 veya easysmx d10 bakabilirsiniz. Bigbig won blitz 2 analog triggerlara sahip değil sadece tuş şeklinde çalışıyor. Daha çok ps5 oyunlarını oynuyorsanız dualsense de bakabilirsiniz ama bu kollar sizi üzmeyecektir. Hem uzun ömürlü hem de piyasadaki en iyi teknolojileri kullanıyorlar