Bilgisayar için gamepad önerisi

memati3458

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar için gamepad arıyorum. Hikaye tabanlı oyunlar, futbol oyunları ve Diablo 4 oynuyorum. Bütçe sıkıntım yok. Çok fazla anlamadığım için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu

Bunu öneririm Dualsense en iyisidir ancak hiçbir oyunu desteklemiyor. Xbox kontrolcüleride gereksiz pahalı ve özellik sunmuyor (titreşim, haptic feedback vs.) Aynı zamanda pilli olduğu için ilkel bi teknoloji
Dualsense desteği çeşitli programlarla mevcut ama kurması çok zahmetli önermiyorum. Dualshock 3 ile denemiştim.

Dualsense desteği çeşitli programlarla mevcut ama kurması çok zahmetli önermiyorum. Dualshock 3 ile denemiştim.
Evet aynı zamanda kursan bile Xbox tuşlarını gösteriyor ekranda referans olarak ve kafa karıştırıyor örneğin R2 L2 tuşları Xbox'ta RT LT falan olduğu için sıkıntı oluyor ayrıca tam performans yararlanamıyorsunuz

Herhangi bir gecikme yaşar mıyım
Yaşatmaz içinden 2.4 bağlantı aparatı çıkıyor zaten bluetooth kullanmanıza gerek yok

Arkadaşlar merhaba, bilgisayar için gamepad arıyorum. Hikaye tabanlı oyunlar, futbol oyunları ve Diablo 4 oynuyorum. Bütçe sıkıntım yok. Çok fazla anlamadığım için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Gamesir cyclone 2 veya easysmx d10 bakabilirsiniz. Bigbig won blitz 2 analog triggerlara sahip değil sadece tuş şeklinde çalışıyor. Daha çok ps5 oyunlarını oynuyorsanız dualsense de bakabilirsiniz ama bu kollar sizi üzmeyecektir. Hem uzun ömürlü hem de piyasadaki en iyi teknolojileri kullanıyorlar

Benim için en önemli kriter uzun ömürlü olması. Logitech g f310 kullanıyorum. Yaklaşık 10 yılı devirdim artık bazı tuşları basamamaya başladı.

Bilgisayarla kullanılacak en iyi performans veren ve optimizasyonlu kol xbox series 9 koludur.
Hocam xinput desteği olan kolların tamamı tüm oyunlarda çalışıyor zaten

Benim için en önemli kriter uzun ömürlü olması. Logitech g f310 kullanıyorum. Yaklaşık 10 yılı devirdim artık bazı tuşları basamamaya başladı.

Dediğim 2 kola bakabilirsiniz hocam ikisi de elimde ve kullanıyorum şu an

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı