Bilgisayar için güneş paneli kurmak

Neler görüyorum neler ahhahh...
Arkadaşım şu anda 2 panel 2 jel akü 3kw inverter 16.000 tl. Sadece pc ni değil buzdolabını da besler ama amorte etmesi uzun yıllar sürer mi bilemiyorum. Çünkü her geçen gün elektrik faturası artıyor, bu gun 400 tl gelen fatura yarın 1400 gelir ise şaşırmayın o neden ile amorte etmesi kısa surede bilir. O yüzden ben bu projeyi destekliyorum. Eğer yapacak bütçen var ise kesinlikle yap

Tüm evi besleyecek bir sistem kw başına daha ucuz olur. Eğer akülü kurmaz isen dağıtım şirketinden izin alıp gece gündüz veya yaz kış demeden kullanabilirsiniz. Bunun için forum yerine bir güneş paneli kuran şirketlere sorun. En iyi fiyatı ve tüm izinleri onlar alıp size teslim ediyorlar. Ya faturayı kısacak şekilde off-grid sistem kurun ya da para kazandıracak ve sözleşme gücünün tamamını kullanabileceğiniz bir on-grid sistem kurun. Şu an amorti süreleri 3-5 yıl arası değişiyor.

Neler görüyorum neler ahhahh...
Arkadaşım şu anda 2 panel 2 jel akü 3kw inverter 16.000 tl. Sadece pc ni değil buzdolabını da besler ama amorte etmesi uzun yıllar sürer mi bilemiyorum. Çünkü her geçen gün elektrik faturası artıyor, bu gun 400 tl gelen fatura yarın 1400 gelir ise şaşırmayın o neden ile amorte etmesi kısa surede bilir. O yüzden ben bu projeyi destekliyorum. Eğer yapacak bütçen var ise kesinlikle yap
ilgilendiğin için teşekkür ederim bunu düşünürüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı