Bilgisayar için hareketli arka planın performansa etkisi olur mu?

adana lima

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO-VDH ANAKART | MSI Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply | AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci | MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | Corsair Cmg16gx4m2e3200c16 16gb (2x8gb) Ddr4 3200 Mhz C16 RAM |
Herkese hayırlı akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar için hareketli arka plan yapabileceğim ücretsiz site, uygulama var mı? Bilen varsa yorumlarda belirtirse çok süper olur. Bir de diyelim ki hareketli arka plan yaptık bu bilgisayarın performansına bir etkisi olur mu? Bu tür uygulamaları kullanan varsa yaşadıkları + ve - olayları belirtirse süper olur. Konu yanlış yere açıldıysa da kusura bakmayın.

Steam'den Wallpaper Engine satın alabilirsiniz. Ayarlarını yaptıktan sonra arka plandayken çalışmıyor zaten. Bu da performans kaybını önlüyor.

Benim bildiğim tek ücretsiz hareketli arka plan uygulaması Lively Wallpaper var. Ve sisteminiz kötüyse performansa etkisi olur.

En bilineni Wallpaper Engine. Ücretsiz değil ama ben kendi bilgisayarımda masaüstündeyken bile performansımı düşürdüğünü hissettim. Sistem özelliklerine göre değişebilir elbette.

Şöyle arka planda sürekli RAM kullanacağı için performans da hafif bir düşme olabilir. Hareketli arka plan kullanmanı önermem bazen program takılırsa diğer programları da aksatabiliyor. Ayrıca laptop ise pil kullanımıda artıyor. Ek olarak ekran kartının sürekli çalışmasına sebep olabilir.

Sisteminiz nedir? Kötü bir PC ise 5-10 FPS iyi bi pc ise 3-5FPS düşer en fazla. Ücretli olarak Walpaper Engine,ücretsiz olarak Lively Walpaper önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…