Bilgisayar için kontrolcü önerisi

Hocam merhaba ben sipariş verdim salı günü gelicek deneyimlerimi unutmazsam anlatırım

Tamamdır hocam ne kadara almıştın bu arada?

Hocam merhaba ben sipariş verdim salı günü gelicek deneyimlerimi unutmazsam anlatırım
hocam tekrardan merhaba gamepad'iniz geldiyse görüşlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam ne kadara almıştın bu arada?

hocam tekrardan merhaba gamepad'iniz geldiyse görüşlerinizi alabilir miyim?
Gamepad geldi 2200'e almıştım şuan yanımda ipad olduğu için onda test ettim çok hoşuma gitti bağlaması vs biraz sıkıntı çektim ışıklandırması falan hoş duruyor.
(sadece kol ağrısı oldu o da normal mi bilmiyorum daha önce gamepad kullanmadım büyük ihtimalle o yüzden kolum ağrıyor ancak güzel ürün)

peki ürünün yatay olarak boyutunu söyleme şansınız var mı çünkü el büyüklüğüm ortalamanın üstünde

8BitDo kucuk geldi demistiniz de benim de eller buyuk biraz, bu hafta sonu almayi dusunuyorum, sizce alınır mı?

Peki ürünün yatay olarak boyutunu söyleme şansınız var mı çünkü el büyüklüğüm ortalamanın üstünde.

Cetvelim yok ancak hem 0.5'lik bir pet şişe yanına koydum hem de böyle dijital bir ölçüm yaptım(doğruluğu kesin değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
@fluha özellik bakımından fantech eos daha zengin bütçene göre tercih yapabilirsin

Son düzenleme:
@berkcelk hocam birde son olarak R1 ve L1 tuları hakkında görüşlerini alabilir miyim?

kolun ölçülerine uygun bir kontrolfreek bulursan olabilir diye düşünüyorum
Mouse orta tuşa basıyormuş gibi bir his var.
Tek eksi yönü o sanırım ama arkadaki makrolara atayabilirsin ben r1 tuşunu öyle kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…