Bilgisayar için kontrolcü önerisi

Açıkçası benim beğendiğim fantech oldu ama shooterda driver kurulumu yapılmadan çalışmayacağını ve zor olduğunu EOS proda da R1 ve L1 tuşlarının basış merkezi dış taraftaki köşelerde olduğu için bazen basışının zor olabileceğini öğrendim o yüzden tereddüt içerisinde kaldım
Hocam merhaba ben sipariş verdim salı günü gelicek deneyimlerimi unutmazsam anlatırım

Tamamdır hocam ne kadara almıştın bu arada?

hocam tekrardan merhaba gamepad'iniz geldiyse görüşlerinizi alabilir miyim?
Gamepad geldi 2200'e almıştım şuan yanımda ipad olduğu için onda test ettim çok hoşuma gitti bağlaması vs biraz sıkıntı çektim ışıklandırması falan hoş duruyor.
(sadece kol ağrısı oldu o da normal mi bilmiyorum daha önce gamepad kullanmadım büyük ihtimalle o yüzden kolum ağrıyor ancak güzel ürün)

8BitDo kuzenim kullanıyor bizzat deneyimledim elime biraz küçük geldi o yüzden kararsız kaldım.

Bu fiyatlara 1000 Hz gamepadler varken onlara yönelmek daha mantıklı olmaz mı?

8BitDo kucuk geldi demistiniz de benim de eller buyuk biraz, bu hafta sonu almayi dusunuyorum, sizce alınır mı?

Peki ürünün yatay olarak boyutunu söyleme şansınız var mı çünkü el büyüklüğüm ortalamanın üstünde.

Cetvelim yok ancak hem 0.5'lik bir pet şişe yanına koydum hem de böyle dijital bir ölçüm yaptım(doğruluğu kesin değil)

Ekran Görüntüsü_20241217_190849.png

Ekran Görüntüsü_20241217_190912.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı