Bilgisayar için masa önerisi

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dışarıda masa satışı yapan veya isteğe göre masa satışları yapan yerlere sorabilirsin, 1500-4000 TL civarında tutar diye düşünüyorum.

Altı demir ince ayak olan bir şey alma. Bayağı sallanıyorlar. Hiç rahat edemezsin.

ya kendin yaptıracaksın. yada modifiye edeceksin. bu üstteki dediğin şeyi marangoz ile yaptırılabilir. tabi bütçe sana kalmış.

bende bu var

sağlam kalın malzeme. fakat kasam büyük ve fotodaki yeri kullanmıyorum orada ki ara rafı söktüm.

ve üst sağ taraftaki rafı da söktüm. ama sıkıntı yanlarda olan siyah bloklar. onlar sökülmüyor. kasa da yanda eski bir pc masasında duruyor. masa da titreme yok.

ben aldığımda 800-1000 tl civarındaydı.

IMG_20241010_172024_966.jpg IMG_20241010_172032_953.jpg

Son düzenleme:
Altı demir ince ayak olan bir şey alma. Bayağı sallanıyorlar. Hiç rahat edemezsin.

Yerinde olsam biraz bütçe ayarlar masa yaptırırdım en iyisi kalınlığı sağlamlığı sen belirlersin ölçü vs zaten adında Gaming ve oyuncu olan her şey 3 katı daha pahalı.
Hocam attıklarıma baktınız mı?

Arkadaşlar l masa baktım ama bulamadım istediğim gibi. IKEA'dan 2 tane alex çekmece alıp üstünede karlby masa tablası alıp birleştirmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bahsettiğim ürünler: https://www.ikea.com.tr/urun/karlby-ceviz-kaplama-246x63-5x3-8-cm-tezgah-00335201

Neye karar verdiniz? Bende msa bakıyorum ve önerilenler genelde çok sallanan modeller oluyor.

hocam kaliteli birşey istiyorum 4000₺ye ne kadar kaliteli olabilir?
Sadece tabla ve ayak olacaksa zaten çok bişey tutmaz. Hem istediğin renkte ve ölçüde olur. Marangoza 4 liraya yaptıracağın masa ikeada 10 liraya satılan masadan çok daha kaliteli olur merak etme. Fabrikasyon üretimlerin hepsi dandik. Ben de geçen yıl yaptırdım taş gibi masam oldu. Bir kaç yer dolaş fiyat al uygun bulduğun yerde yaptırırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı