Bilgisayar için olan grafik tablet Android telefona uyar mı?

Veikk'in bir grafik tableti var bende. Herhangi bir uygulama kurmadan telefon (Android) üzerinde kullanabiliyorum. Fiziksel klavye olarak algılıyor telefon tableti. Basınç çalışıyor sorunsuz.
Ah hocam ah. Wacom iyidir dediler veikk çin malı alınmaz dediler almadım. Aklıma tükğreyim olmuyor nereye bağlasam sadece güç geliyor

Telefona bağlafım olmadı sketch book diye bir şey var onda olmadı maalesef
İnternette birkaç video izledim, Wacom marka tabletler de aynı şekilde telefona bağlanıyor gördüğüm kadarıyla. Dönüştürücünün sağlamlığından emin misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternette birkaç video izledim, Wacom marka tabletler de aynı şekilde telefona bağlanıyor gördüğüm kadarıyla. Dönüştürücünün sağlamlığından emin misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet şu ana kadar gamepad, klavye fare gibi şeyler bağladım. Hatta direjsiyon seti bağlayıp bus simulator oynadığım oldu :D

One by Wacom small Ctl 472 diye geçiyor

Telefona bağlafım olmadı sketch book diye bir şey var onda olmadı maalesef
One by Wacom gayet başarılı bir tablettir. Benim bildiğim google playde "Wacom Center" var onu indirdiğinde tableti algılaması lazım. Ha ben de Veikk kullanıyorum orası ayrı. Ben çok iyi fiyata bulmuştum.

One by Wacom gayet başarılı bir tablettir. Benim bildiğim google playde "Wacom Center" var onu indirdiğinde tableti algılaması lazım. Ha bende veikk kullanıyoru o ayrı ben çok iyi fiyata bulmuştum.
Hocam öncelikle teşekkür ederim indirdim usb ile bağlamayı seçtim ama tablet eski mdel olduğu için bağlamıyor sanırım :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı