Ryzen 7 9800x3D - RTX 5070 Ti sistem nasıl?

Sistem iyi. O işlemci kardeşime aldım taktım. İşlemciye laf yok. Anakartta iyi iş görür. Ekran kartı ASUS denince bir tık pahalı oluyor. 1 TB M.2 pahalı. O paraya kullandığım ürünü öneririm.

palit felan dediler ekran kartıda hocam güvenemiyorum çünkü hiç kullanmadım bilmediğim marka diye almadım

hocam psu niye yabancı marka bunu sisteme bile koymazdım ama sizin açınızdan birşey diyemem :D

Palit falan dediler ekran kartıda hocam güvenemiyorum çünkü hiç kullanmadım bilmediğim marka diye almadım

Palit eski markadır. PNY de kötü marka değildir. Ağırlıklı oyun oynayacaksın zaten. ASUS hep pahalı bir marka tabii para senin. Bende isterim ASUS almak ama işte.

palit felan dediler ekran kartıda hocam güvenemiyorum çünkü hiç kullanmadım bilmediğim marka diye almadım

hocam psu niye yabancı marka bunu sisteme bile koymazdım ama sizin açınızdan birşey diyemem :D
Hocam taş gibi PSU sizin aldığınız PSU dan hem iyi hem de ucuz. Aktif olarak kullanıyorum.

Sistem iyi o zaman sogutma sıvısına laf ettiler kötü vs

O soğutma hakkında bir şey diyemem. Ben şunu almıştım kardeşime hala çalışıyor. Buradaki sistemi bir 10 bin TL veya 15 bin TL aşağı çekebilirdik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı