Bilgisayar için PS4 Gamepad seçimi

Koyduğun iki linkte aynı.

Düzenleme: Aynı derken "ürünler aynı, birbirleri arasında fark yok" demek değil. Linkleri yanlış koymuşsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda kullanmak için Xbox One kontrolcüsü alın uyumluluk sorunu yaşamazsınız. PS4 sahibiyim DualShock 4 ile her oyunu oynayamıyorum. Arkadaşımda Xbox One kontrolcüsü var, o oyunlarını benden çok daha rahat oynuyor çünkü PC oyunları kontrolcü destekliyorsa ilk tercihleri Xbox One kontolcüsü oluyor.

Son düzenleme:
Koyduğun iki linkte aynı.

Düzenleme: Aynı derken "ürünler aynı, birbirleri arasında fark yok" demek değil. Linkleri yanlış koymuşsun.
Pardon Gamepad1 Gamepad2
Bilgisayarda kullanmak için Xbox One kontrolcüsü alın uyumluluk sorunu yaşamazsınız. PS4 sahibiyim DualShock 4 ile her oyunu oynayamıyorum. Arkadaşımda Xbox One kontrolcüsü var, o oyunlarını benden çok daha rahat oynuyor çünkü PC oyunları kontrolcü destekliyorsa ilk tercihleri Xbox One kontolcüsü oluyor.
Ben daha çok FİFA 19 oynamak için alacağım alışık olduğum için DualShock 4 daha cezbedici oluyor.

Bence siz yine de Xbox One kontolcüsü alın, zaten yapı olarak ele çok güzel oturuyor kısa sürede alışırsınız. PS4 oyuncusu olduğum halde arkadaşıma gittiğimde Xbox kontrolcüsü ile oynarken yabancılık çekmiyorum. Dediğim gibi DS4 ile uyumluluk sıkıntısı yaşarsın, aldığına pişman olursun.

Son düzenleme:
Bu kollar yerine Logitech F310 ve ya F710 tavsiye ederim sana. F310 kablolu, F710 kablosuz ve çift titreşim motoruna sahip yanlış bilmiyorsam. Farklı sitelerden daha ucuz fiyatlara bulabilirsin, Vatan Bilgisayar linkini attım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı