Bilgisayar için ücretsiz video edit yazılımı

Giyuroblox

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 bir bilgisayarım var video editlemek istiyorum ama editleyemiyorum eskiden CapCut'tan yapıyordum ama artık her şey para oldu CapCut dışında önerebileceğiniz ve capcuta benzeyen güzel bir tane edit programı varsa benim için güzel olur şimdiden teşekkürler.

Windows 10 bir bilgisayarım var video editlemek istiyorum ama editleyemiyorum eskiden CapCut'tan yapıyordum ama artık her şey para oldu CapCut dışında önerebileceğiniz ve capcuta benzeyen güzel bir tane edit programı varsa benim için güzel olur şimdiden teşekkürler.
Capcut eski sürümünü indirin paralı olan şeyler parasız olarak kullanabiliyorsunuz. Bende öyle yapıyorum.
Hatta bazen guncelliyor kendini. Öyle yaptığında dosya konumunu açıp eski sürümün klasorune basıp oradan giriyorum.

CapCut eski sürümünü indirin paralı olan şeyler parasız olarak kullanabiliyorsunuz. Bende öyle yapıyorum.
Hatta bazen guncelliyor kendini. Öyle yaptığında dosya konumunu açıp eski sürümün klasorune basıp oradan giriyorum.

Sağ ol kral denerim bir ara CapCut'u silmiştim ama 1 kaç gün önce eski sürüm nereden bulabilirim?

Paralı premiere pro, ücretsiz davinci resolve

Sağ ol kral denerim bir ara CapCut'u silmiştim ama 1 kaç gün önce eski sürüm nereden bulabilirim?
CapCut için eski sürümler (Windows) | Uptodown Sürüm soracak olursan Reddit'te biri 1.5.0 en iyisi diyor ama ben arada sil yükle yapıp şuan 3.6.0 sürüm çok farketmiyor gibi ama düşük kullanmak daha iyi oluyor. Tabi sonradan son güncellemelerle eklenen yeni bir özelliğe ihtiyacın varsa. Var mı bilmiyorum öyle bir özellik.

Fakat bir sorunu var. Kullandıktan bir süre sonra otomatik son sürümü indiriyorum ben bunu engelleyemedim. İnternetini bile kestim ama işe yaramadı. Masaüstündeki kısayolda son sürüme geçiyo değiştiriyor kendini. Bunun önüne geçmek için bir metin belgesi oluşturup şu kodları yazdım. Daha sonrasında farklı kaydet diyip sonunu .bat yaptım. O bat dosyasını eski sürüm klasörünün içine attım. Sonra o bat dosyasını kısayol yaptım şuan oradan kullanıyorum. Böylece yeni sürüm yüklü olmasına rağmen asla yeni sürüm çalıştırmıyor.

Kodlar:
@ECHO OFF

start "" capcut.exe

POPD
POPD

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
CapCut için eski sürümler (Windows) | Uptodown sürüm soracak olursan Reddit'te biri 1.5.0 en iyisi diyor ama ben arada sil yükle yapıp şu an 3.6.0 sürüm çok fark etmiyor gibi ama düşük kullanmak daha iyi oluyor. Tabii sonradan son güncellemelerle eklenen yeni bir özelliğe ihtiyacın varsa. Var mı bilmiyorum öyle bir özellik.

Fakat bir sorunu var. Kullandıktan bir süre sonra otomatik son sürümü indiriyorum ben bunu engelleyemedim. Masaüstündeki kısayolda son sürüme geçiyor değiştiriyor kendini. Bunun önüne geçmek için bir metin belgesi oluşturup şu kodları yazdım. Daha sonrasında farklı kaydet deyip sonunu .bat yaptım. O BAT dosyasını eski sürüm klasörünün içine attım. Sonra o BAT dosyasını kısayol yaptım şu an oradan kullanıyorum. Böylece yeni sürüm yüklü olmasına rağmen asla yeni sürüm çalıştırmıyor.

Kodlar:

Eki Görüntüle 2510764

Sağ ol birader sen olmasan daha çok arardım ben edit programı.

CapCut için eski sürümler (Windows) | Uptodown sürüm soracak olursan Reddit'te biri 1.5.0 en iyisi diyor ama ben arada sil yükle yapıp şu an 3.6.0 sürüm çok fark etmiyor gibi ama düşük kullanmak daha iyi oluyor. Tabii sonradan son güncellemelerle eklenen yeni bir özelliğe ihtiyacın varsa. Var mı bilmiyorum öyle bir özellik.

Fakat bir sorunu var. Kullandıktan bir süre sonra otomatik son sürümü indiriyorum ben bunu engelleyemedim. İnternetini bile kestim ama işe yaramadı. Masaüstündeki kısayolda son sürüme geçiyor değiştiriyor kendini. Bunun önüne geçmek için bir metin belgesi oluşturup şu kodları yazdım. Daha sonrasında farklı kaydet deyip sonunu .bat yaptım. O BAT dosyasını eski sürüm klasörünün içine attım. Sonra o BAT dosyasını kısayol yaptım şu an oradan kullanıyorum. Böylece yeni sürüm yüklü olmasına rağmen asla yeni sürüm çalıştırmıyor.

Kodlar:

Eki Görüntüle 2510764

Capcut.exe bilgisayar tarafından bulunamadı diyor kral.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı