Bilgisayar için VPN önerisi

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
Sizce PC için en iyi VPN hangisidir? (Veri sınırının olmaması ya da yüksek olması önceliğimdir.)

Ucuz ve sorunsuz olması sebebiyle Warp+ öneririm. Telefondan 12 TL gibi bir fiyata abone oldum, sonrasında kod ile bilgisayara da bağladım warpı. Diğer VPN'lerin hızı bana göre çok düşükken bunda neredeyse normalde kullandığım internet hızını tamamen alıyorum.

Az önce ölçtüm. Normal internet hızım 68, pingim 10 çıktı. WARP ile denedikten sonra hız 64, ping 13 oldu.

Usta bence net bir şekilde kaspersky en iyisidir bunu belirtmeliyim.

Sen en iyisi ile tanışmamışsın. Bence Proton VPN'i bir dene bakalım.

Ucuz ve sorunsuz olması sebebiyle Warp+ öneririm. Telefondan 12 TL gibi bir fiyata abone oldum, sonrasında kod ile bilgisayara da bağladım warpı. Diğer VPN'lerin hızı bana göre çok düşükken bunda neredeyse normalde kullandığım internet hızını tamamen alıyorum.

Az önce ölçtüm. Normal internet hızım 68, pingim 10 çıktı. WARP ile denedikten sonra hız 64, ping 13 oldu.

Ücretsiz ama bir o kadarda sorunlu iOS da ₺10 fark yok ki. İki defa satın aldım hiçbir işe yaradığı olmadı karşılığını vermiyor son olaylar patlak vermeden önce kimseler bilmiyordu sonradan yaygınlaşınca mı kaliteleri belli oldu bilmiyorum aşırı yavaş diyemeyiz ama yavaş. Yani +Unlimited'e dönderince bir şey değişmiyor güzel kardeşim. Bunu çok diyorlardı inanmıyordum gerçekten abonesiz sunduğu hızla aynı işlevde. Diğer vpn'ler evet onlar yavaş ama Proton VPN hariç.

H
Hocam Proton'da erişim engeli var. Yüklemek için önce Warp yükleyin Proton bir kere yüklenince sorunsuz çalışıyor.

Oyunlardaki erişim engelini aşmak için ise GoodbyeDPI(Türkiye sürümü daha iyi) önerebilirim. Onun haricinde Proton.

Warp'a gerek yok herhangi bir internet vpn uzantısı sayesinde daha hızlı yoldan indirir onu şimdi indirip kuracak bekleyecek zaman kaybı. Proton'a erişmek o kadarda zor değil setup indirip kuracak. Proton ile de akıcı ve pingiz oynayabilir GoodbyeDPI arasında değişen hiçbir şey yok aynı hız ve ByeDPI VPN kategorisinde değil maalesef o ayrı.

Son düzenleme:
Sen en iyisi ile tanışmamışsın. Bence Proton VPN'i bir dene bakalım.

Ücretsiz ama bir o kadarda sorunlu iOS da ₺10 fark yok ki. İki defa satın aldım hiçbir işe yaradığı olmadı karşılığını vermiyor son olaylar patlak vermeden önce kimseler bilmiyordu sonradan yaygınlaşınca mı kaliteleri belli oldu bilmiyorum aşırı yavaş diyemeyiz ama yavaş. Yani +Unlimited'e dönderince bir şey değişmiyor güzel kardeşim. Bunu çok diyorlardı inanmıyordum gerçekten abonesiz sunduğu hızla aynı işlevde. Diğer vpn'ler evet onlar yavaş ama Proton VPN hariç.

Warp'a gerek yok herhangi bir internet vpn uzantısı sayesinde daha hızlı yoldan indirir onu şimdi indirip kuracak bekleyecek zaman kaybı. Proton'a erişmek o kadarda zor değil setup indirip kuracak. Proton ile de akıcı ve pingiz oynayabilir GoodbyeDPI arasında değişen hiçbir şey yok aynı hız ve ByeDPI VPN kategorisinde değil maalesef o ayrı.
Proton'dam DPI'a geçtim ve Proton'da Hollanda sunucusu yoğun değilse sorunsuz oynarsınız ancak bazen Japonya veya ABD'ye atıyor o zaman yoğun değilse arada bir pinge maruz kalıyorsunuz net hissediliyor onlar yoğunsa çok zor. Bedava olmayan sunucuları bilemiyorum.

Şaka yaptığını düşünüyorum çünkü her bağlanmamda hollanda'ya bağlıyor server #66 ping 45 de sorunsuz çalışıyor bu sunucu ile saatlerce aktif kaldığımı bilirim. İlk bağlandığın an sunucu yükü %90'ı gösterdi diye berbat halde diyemeyiz o yükle bile hız testi yapıldığında yine ISS'in yolladığı hızı veriyor grafiğe çok takılmamak lazım. ABD ve Japonya sunucuları neredeyse boş kanalları çoğu kullanıcı kullanmıyor. DPI'de bir tercih ama ByeDPI'i VPN'ler için bir tutamayız onun çalışması ve işlevi farklı biliyorsun ve onun risk taşıdığını düşünüyorum kullanıp kullanmamak sizlere kalmış. VPN kullanımında proton tartışmasız lider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı