Bilgisayar için Xbox vs PS5 kolu

Adaptive Triggers yok. DualSense'deki gibi bir Haptic Feedback de yok. Sese göre titreşim var sadece.
Xbox kolunda olup DualSense'de olmayan bazı oyunlardaki tuş simgeleri dışında bir şeyden mahrum kalmıyorsun dostum. Aksine daha güçlü titreşim motoruyla ve destekeleyen oyunlarda adaptive triggers ve haptic feedback ile daha iyi bir deneyimle oyun oynayabiliyorsun. Ayrıca Xbox kolunda titreşimin çalışıp DualSense'de çalışmayan bir oyun söyler misin?

Adaptive trigger ve haptic feedback Xbox kolunda da var? Arkadaş çalışmayan bazı oyunların linkini atmış konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağladığın an Steam Input otomatik olarak ayarlıyor zaten. Çok zor bir işlem yapmıyorsun yani 😀 Kendi tercihiniz ben DualSense koluyla hiçbir sıkıntı yaşamadım. Destekleyen oyunlarda Adaptive Triggers ve Haptic Feedback de oyun deneyimini çok üste taşıyor.
Ben o kola o kadar para vericem. Sonra Epic'ten oyun açarken bide EpicGamesLauncher.exe'yi Steam'e tanımlayacağım. Apple fanboylarını çok görüyordum da Sony'ninkiler uzun zamandır ortalıkta yoktular.

Arkadaşlar sakin olun ikisi de benzer fiyatlarda ve aynı performansı gösteriyor. Elde hissiyatı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Dualsense alacaksan da iki tıklamayla emülatör açmak atla deve değil. Bu çok zor geliyorsa oyun da oynamayın bence…

Arkadaşlar sakin olun ikisi de benzer fiyatlarda ve aynı performansı gösteriyor. Elde hissiyatı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. DualSense alacaksan da iki tıklamayla emülatör açmak atla deve değil. Bu çok zor geliyorsa oyun da oynamayın bence…
Zor olduğundan değil birinde olup birinde olmamasından dolayı. 3k tl boru değil

Ben o kola o kadar para vericem. Sonra Epic'ten oyun açarken bide EpicGamesLauncher.exe'yi Steam'e tanımlayacağım. Apple fanboylarını çok görüyordum da Sony'ninkiler uzun zamandır ortalıkta yoktular.
Dostum kolu aldığında 15 MB'lık DualSenseX programını indirip başka bir işlem yapmana gerek yok zor değil bu .d Bunu yapmak zor geliyorsa oyun da oynama bir zahmet. Ayrıca attığın videonun devamında Steam Input ve DSX'in bu sorunları otomatik olarak çözdüğünü söylüyor. Bunun fanboylukla alakası yok 😀

Arkadaşlar sakin olun ikisi de benzer fiyatlarda ve aynı performansı gösteriyor. Elde hissiyatı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Dualsense alacaksan da iki tıklamayla emülatör açmak atla deve değil. Bu çok zor geliyorsa oyun da oynamayın bence…
Arkadaşa bir program çalıştırmak çok zor gelmiş.

Zor olduğundan değil birinde olup birinde olmamasından dolayı. 3k tl boru değil
İkisi de aynı paralarda zaten. Birinin üreticisi direkt Microsoft zaten daha rahat olması normal. Dediğim gibi kişinin dualsense kolunun ele oturması hoşuma gidiyorsa onu alsın öyle pişman ettirecek de bir şeyi yok bence sevgiler…

Emulator kullanmayı neden bu kadar normalleştiriyorsun? Senin bahsettiğin gibi son teknolojilerle dolu dolu olan bir kolun bilgisayara tek başına bağlanmak gibi basit bir şeyi yapamaması büyük bir eksi.
Aynı fiyata destekleyen oyunlarda Adaptive Triggers ve Haptic Feedback gibi fazladan özellikler kullanırım. Onun dışında da daha güçlü titreşim motoruyla oyunlarımı oynarım dostum. Herkesin kendi tercihi. Bunları kullanmak isteyen de 15 MB'lık bir program indirmekten kaçınmaz zaten. Bu kolu almamak için bir eksi değil.

Adaptive trigger ve haptic feedback Xbox kolunda da var? Arkadaş çalışmayan bazı oyunların linkini atmış konuya.
Birde hangi Xbox kolunda Adaptive Triggers var? Haptic Feedback dediğin de ses üzerinden çalışan bir titreşim sistemi var bunun da DualSense'deki kastettiğimiz Haptic Feedback ile uzaktan yakından alakası yok.

Bir de hangi Xbox kolunda adaptive triggers var? Haptic feedback dediğin de ses üzerinden çalışan bir titreşim sistemi var bunun da DualSense'deki kastettiğimiz haptic feedback ile uzaktan yakından alakası yok.
Adaptive trigger yok buna bir şey demeyeceğim yazarken dikkat etmedim.
Haptic feedbackte mesela beton zeminden kumaşa geçtiğin zaman kumaşı elinde hissediyor musun vadedilen özellik çünkü bu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı